Μάιντς: Απέναντι στον Κλοπ οι οπαδοί της με επικριτικά πανό λόγω... Red Bull

Μάιντς: Απέναντι στον Κλοπ οι οπαδοί της με επικριτικά πανό λόγω... Red Bull

Νίκος Κικίδης
Μάιντς - Λειψία

bet365

Οι ππαδοί της Μάιντς βρήκαν την ευκαιρία στον αγώνα με τη Λειψία να επικρίνουν τον Γιούργκεν Κλοπ για την απόφασή του να εργαστεί για τον όμιλο της Red Bull.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γερμανία η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αναλάβει ρόλο του επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων του ομίλου της Red Bull, με δεδομένο πως ο κολοσσός της Αυστρίας δεν είναι και ιδιαίτερα... αγαπητός στους οπαδούς της Bundesliga λόγω των τρόπων (και των λόγων) που «έχτισε» τη Λειψία.

Μάλλον αναμενόμενα η απόφαση του πρώην προπονητή της Λίβερπουλ να συσχετίσει τον εαυτό του με τη Red Bull δεν έχει κάτσει καλά με το φίλαθλο κοινό της Γερμανίας, ιδίως με τους οπαδούς των πρώην ομάδων του, Ντόρτμουντ και Μάιντς.

Οι τελευταίοι μάλιστα δεν δίστασαν να... κράξουν τον Κλοπ με πανό που ανέβασαν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι Λειψία. «Ξέχασες όλα όσα σε κάναμε να γίνεις; Είσαι τρελός;» αναφέρεται σε ένα πανό, ενώ αντίστοιχο γράφει: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι μέχρι το σημείο που με απογοητεύουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα