Μπάγερν Μονάχου: Οι Βαυαροί θα στερηθούν τον Πάβλοβιτς για τουλάχιστον ένα μήνα

Μπάγερν Μονάχου: Οι Βαυαροί θα στερηθούν τον Πάβλοβιτς για τουλάχιστον ένα μήνα

Newsroom
pavlovic bayern

bet365

Ο Κομπανί δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πάβλοβιτς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ο 20χρονος έχει υποστεί κάταγμα κλείδας που μπορεί να τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Νοέμβρη.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς, αλλά και ο Βενσάν Κομπανί, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του 20χρονου μέσου για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο παίκτης της Μπάγερν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 8ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Στουτγκάρδη (4-0), για την 7η αγωνιστική της Bundesliga (19/10). Ο ίδιος δεν μπόρεσε να συνεχίσει, καθώς αποκόμισε πρόβλημα όταν προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος μετά τη διεκδίκηση μιας κεφαλιάς.

Το ιατρικό ανακοινωθέν έκανε λόγο για κάταγμα κλείδας, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γερμανός θα μείνει εκτός δράσης για ένα σημαντικό διάστημα, που μπορεί να υπερβεί τον ένα μήνα. Ο παίκτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, σύμφωνα με την «BILD», επομένως η αποθεραπεία του θα διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

Ο 20χρονος διανύει μία καλή σεζόν με τη φανέλα των Βαυαρών, έχοντας σημειώσει ένα γκολ και μία ασίστ σε εννέα παιχνίδια φέτος.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα