Τζίμας: Σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το ένα με τρομερό τακουνάκι (vid)

Τζίμας: Σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το ένα με τρομερό τακουνάκι (vid)

Ο Τζίμας σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το ένα με τρομερό τακουνάκι (vid)

bet365

Ο Στέφανος Τζίμας σκόραρε δύο γκολ μόλις στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα της Νυρεμβέργης με την Γκρόιτερ Φιρτ, το πρώτο μ' ένα υπέροχο τελείωμα με τακουνάκι.

Εκπληκτική εμφάνιση κάνει ο Στέφανος Τζίμας απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ. Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός της Νυρεμβέργης πρόλαβε να σημειώσει δύο γκολ μόλις στο πρώτο μέρος του αγώνα, βάζοντας μάλιστα το ένα από τα δύο με τακουνάκι υψηλής κλάσης.

Ο Τζίμας έπιασε δουλειά αρχικά στο 18ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Σοάρες έκανε την συρτή σέντρα και ο Έλληνας επιθετικός μπήκε στην φάση και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ μ' ένα τρομερό τακουνάκι.

Όμως δεν έμεινε εκεί. Στο 34' «χτύπησε» και πάλι. Ο συμπαίκτης του, Τζούστβαν βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Γκρόιτερ Φιρτ, εκτέλεσε, αλλά νικήθηκε, με τον Τζίμα να πηγαίνει πρώτος στο ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα