Bundesliga: «Διπλό» με τεσσάρα για τη Βέρντερ, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Ουνιόν

Ιάσονας Θεριός
Βέρντερ Βρέμης

bet365

Σαν σίφουνας πέρασε από την έδρα της Βόλφσμπουργκ η Βέρντερ, που διέλυσε τους Λύκους με τεσσάρα (4-2). «Διπλό» και για την Ουνιόν Βερολίνου κόντρα στη Χόλσταϊν και αναρρίχηση στην 5η θέση της Bundesliga.

Η Βέρντερ επέστρεψε στις νίκες και το έκανε με εκκωφαντικό τρόπο. Η ομάδα της Βρέμης διέλυσε με τεσσάρα (4-2) τη Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και ανέβηκε στην 8η θέση της Bundesliga, στο -2 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο Τόμας άνοιξε το σκορ για τους Λύκους στο 19', όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν εξαιρετικά. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Βάισερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο δεύτερο με τρία τέρματα των Αγκού (51'), Ντουκς (67') και Γκρουλ (72') καθάρισαν τη νίκη. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Βόλφσμπουργκ (που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Βίμερ) ήταν να μειώσει με τον Μέλε στο 79'.

Νωρίτερα, η Ουνιόν έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στη σεζόν, αφού έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Χόλσταϊν. Έτσι, ανέβηκε στην 5η θέση της Bundesliga, μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ο Κέμλαϊν άνοιξε το σκορ για τους Βερολινέζους στο 18ο λεπτό και στο 89' ο Ρότε διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα