Απόθεωσε τον Τζίμα ο Κλόζε: «Αφήνει την καρδιά του στο γήπεδο, μπορεί να κάνει περισσότερα με την μπάλα»

Απόθεωσε τον Τζίμα ο Κλόζε: «Αφήνει την καρδιά του στο γήπεδο, μπορεί να κάνει περισσότερα με την μπάλα»

Ο Τζίμας σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το ένα με τρομερό τακουνάκι (vid)

bet365

Ο προπονητής της Νυρεμβέργης, Μίροσλαβ Κλόζε μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Στέφανο Τζίμα αναφορικά με το mentality του, αλλά και τα προσόντα του.

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει για τον Στέφανο Τζίμα, ο προπονητής του στην Νυρεμβέργη και θρυλικός επιθετικός, Μίροσλαβ Κλόζε. Μετά τη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ την Κυριακή (30/10) και τα δύο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι αυτό ο Έλληνας φορ, γνώρισε την αποθέωση και από τον προπονητή του, εκτός από τον κόσμο του κλαμπ.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως πλέον ο Τζίμας είναι φιτ για να παίζει και να παίρνει συνεχώς περισσότερο χρόνο με αποτέλεσμα να σκοράρει και γκολ. Εξήρε το γεγονός πως συνεχίζει να δουλεύει σωστά και ότι όποτε μπαίνει να αγωνιστεί «αφήνει την καρδιά του στο γήπεδο», κάτι που για τον ίδιο είναι το πιο σημαντικό απ' όλα.

Αναλυτικά το απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα με την μπάλα. Είναι φιτ τώρα, παίρνει περισσσότερα λεπτά, σκοράρει γκολ... Η δουλειά πάντα συνεχίζεται, αλλά εκείνος αφήνει την καρδιά του στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ως προπονητή».

 

«Μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πιο έντονο, αλλά τώρα νιώθω καλά», ανέφερε από την πλευρά του ο Τζίμας.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα ο νεαρός Έλληνας επιθετικός, που αγωνίζεται στην Νυρεμβέργη ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, τόνισε πόσο τον βοηθάει η παρουσία του Μίροσλαβ Κλόζε στην ομάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα