Μάιντς - Γκλάντμπαχ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς σε μία «άνοστη» ισοπαλία

Άρτεμις Κλεφτάκη
mainz_gladbach

bet365

Μάιντς και Γκλάντμπαχ μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που άφησε και τις δύο στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η 8η στροφή της Bundesliga ξεκίνησε με την αναμέτρηση της Μάιντς απέναντι στη Γκλάντμπαχ, με το ματς να λήγει 1-1. Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τη Γκλάντμπαχ να φτάνει τους δέκα βαθμούς (9η θέση) και την Μάιντς τους εννέα (12η θέση).

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει πολλά από άποψη θεάματος και ευκαιριών, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την μπάλα στην κατοχή τους, αλλά χωρίς να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη, η Μάιντς ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 55' με το αυτογκόλ του Λάινερ, ο οποίος αιφνιδιάστηκε από την πορεία της μπάλας στέλνοντάς την στα δίχτυα της ομάδας του. Μόλις δύο λεπτά κράτησε η χαρά των γηπεδούχων, καθώς η Γκλάντμπαχ ισοφάρισε με την κεφαλιά του Κλάιντινστ που έφτασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Η Μάιντς είχε μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στο 80', αλλά το σουτ του Λάιτς έφυγε πάνω από την εστία. Το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα