Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2: «Φρένο» και χαμένο έδαφος στο 90'

Ιάσονας Θεριός
Βέρντερ - Λεβερκούζεν

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πάτησε την... μπανανόφλουδα της Βέρντερ και έχασε μέσα από τα χέρια της το «διπλό» στη Βρέμη (2-2), μένοντας πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή της Bundesliga.

Έδειξε έτοιμη να αποφύγει την... μπανανόφλουδα η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι Ασπιρίνες βρέθηκαν αγκαλιά με το τρίποντο στη Βρέμη, αλλά είδαν τη Βέρντερ με γκολ στο 90' να τους αποσπά τον βαθμό (2-2) και να τις υποχρεώνει να μείνουν στο -5 απο τη Λειψία και την κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος για την ομάδα του Αλόνσο.

Ο Μάρβιν Ντουκς απείλησε δις για τους γηπεδούχους στην αρχή του ματς, αλλά ήταν η πρωταθλήτρια αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν στο 30΄ ο Μπόνιφεϊς έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Ντουκς εν τέλει βρήκε με ωραία κεφαλιά στο 74' το γκολ που έψαχνε και έφερε το ματς στα ίσα, όμως όχι για πολύ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Αγκού... εκτέλεσε τον τερματοφύλακά του από την περιοχή και πέτυχε το κωμικοτραγικό αυτογκόλ που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στη Λεβερκούζεν.

Ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ, αφού στο 85' ο «κεραυνός» του Βιρτς σταμάτησε στο δοκάρι και στο 90' ο Σμιντ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής υποχρέωσε την πρωταθλήτρια σε γκέλα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα