Bundesliga: Εκατέρωθεν «φρένο» για Ουνιόν και Άιντραχτ, σημαντικός βαθμός της Χόφενχαϊμ

Ιάσονας Θεριός
Μαρμούς - Άιντραχτ

bet365

Ουνιόν και Άιντραχτ αλληλοεξοντώθηκαν στο Βερολίνο και συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ακόμα έναν βαθμό στο σακούλι της έβαλε κόντρα στη Χάιντενχαϊμ η Χόφενχαϊμ που προσπαθεί να ξεφύγει από την «ουρά».

Αμφότερες ήθελαν το τρίποντο για να κάνουν ακόμα ένα βήμα στο θετικό τους ξεκίνημα στη σεζόν, καμία δεν το πήρε. Ουνιόν Βερολίνου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης και έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Έτσι, οι πρωτευουσιάνοι συνεχίζουν στους 15 βαθμούς και την 4η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga, στο +2 από τους Αετούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 14ο λεπτό με τον Γκέτσε, όμως η Ουνιόν βρήκε την απάντησή της με τον Χόλερμπακ στο 66'. Η Άιντραχτ έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τεάτ στο 77', αλλά άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και πήρε την ισοπαλία.

Αργότερα, ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Χάιντενχαϊμ και Χόφενχαϊμ στην έδρα της πρώτης. Με αυτόν τον τρόπο οι φιλοξενούμενοι έβαλαν ακόμα έναν βαθμό στο σακούλι τους στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και ξέφυγαν στο +3 από τη 16η Ζανκτ Πάουλι. Στη 10η θέση συνεχίζει η Χάιντενχαϊμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα