Κατέρρευσε στο «Allianz Arena» και πέθανε στο ασθενοφόρο η 14 μηνών ανηψιά παίκτη της Πάντερμπορν

Gazzetta team
Κατέρρευσε στο «Allianz Arena» και πέθανε στο ασθενοφόρο η 14 μηνών ανηψιά παίκτη της Πάντερμπορν

bet365

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στις εξέδρες της «Allianz Arena», με την 14 μηνών ανιψούλα του παίκτη της Πάντερμπορν Στρέλι Μάμπα να καταρρέει και να αφήνει την τελευταία της πνοή στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο επιθετικός της Πάντερμπορν, Στρέλι Μάμπα και ο γερμανικός σύλλογος στην είδηση του θανάτου της μόλις 14 μηνών ανιψιάς του, κατά την διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Μπάγερν (3-2) το βράδυ της Παρασκευής (21/2).

Το μικρό κοριτσάκι κατέρρευσε στις εξέδρες της «Allianz Arena» και στο ασθενοφόρο κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή.

Παγωμάρα επικρατεί ασφαλώς και στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να εκδίδουν επίσημη ανακοίνωση για την τραγωδία, εκφράζοντας τα θερμά τους συλληπητήρια προς την οικογένεια του 25χρονου Γερμανού επιθετικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα