Ο Χάαλαντ δεν κρατιόταν να φύγει από την post-game συνέντευξη (vid)

Gazzetta team
Ο Χάαλαντ δεν κρατιόταν να φύγει από την post-game συνέντευξη (vid)

bet365

Το σώμα του Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να βρισκόταν στο άδειο «Signal Iduna Park» αλλά το μυαλό του ήταν σίγουρα αλλού, με τον Νορβηγό να απαντά μονολεκτικά και να φεύγει όπως όπως από την συνέντευξη στο post-game.

Καλύτερα να σκοράρει παρά να δίνει post-game συνεντεύξεις ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός στράικερ της Ντόρτμουντ έκανε το καθήκον του με το restart της Bundesliga, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στην εποχή του κορονοϊού, αλλά δεν είχε εμφανώς διάθεση για κουβεντούλες μετά το ματς.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου του beIN SPORTS για το «όλε» των παικτών μπροστά στην άδεια εξέδρα του Κίτρινου Τείχους και τους λόγους που το έκαναν, ο 19χρονος στράικερ απάντησε λακωνικά: «Γιατί όχι;». Αμέσως μετά, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να εκμαιεύσει δήλωση για το αν ήταν ένα μήνυμα που ήθελε να περάσει η Bundesliga και ο Χάαλαντ ανέφερε βιαστικά στην κάμερα: «Το μήνυμα πήγαινε στους οπαδούς» και έτρεξε προς τα αποδυτήρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα