Νόιερ: Όρμηξε απτόητος μέχρι το κέντρο και κέρδισε την κατοχή! (vid)

Νόιερ: Όρμηξε απτόητος μέχρι το κέντρο και κέρδισε την κατοχή! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Νόιερ: Όρμηξε απτόητος μέχρι το κέντρο και κέρδισε την κατοχή! (vid)

bet365

Εφόσον έκανε το σπριντ και βγήκε αρκετά μέτρα από την εστία του, ο Μανουέλ Νόιερ δεν δίστασε να συνεχίσει να κυνηγάει τη μπάλα μέχρι το κέντρο και να πετύχει το στόχο του με την κόντρα που έβαλε και την εξασφάλιση της κατοχής για την ομάδα του!

Σίτι - Άρσεναλ με σούπερ προσφορά* & ειδικά στοιχήματα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο πολύπειρος και τρομερός γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου, πέρα από την εκπληκτική επέμβαση που πραγματοποίησε στο φινάλε της νίκης (1-0) επί της Βέρντερ Βρέμης φροντίζοντας για τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, έκανε δική του άλλη μια στιγμή μέσα στο παιχνίδι.

Βγαίνοντας πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή για να προλάβει μια επικίνδυνη κατάσταση, είδε το κοντρόλ να του φεύγει τελείως. Δεν σταμάτησε όμως! Συνέχισε να τρέχει, προσπάθησε να τρομάξει τον αντίπαλό του για να τον κάνει να χάσει την κόντρα και τα κατάφερε, βάζοντας σωστά τα πόδια του και κερδίζοντας τη μπάλα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα