Πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί αποκάλυψε: «Ο Μπαπέ έχει κλείσει στην Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
Πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί αποκάλυψε: «Ο Μπαπέ έχει κλείσει στην Ρεάλ»

bet365

Πολλά είναι τα σενάρια τα οποία θέλουν αυτό το καλοκαίρι ο Κιλιάν Μπαμπέ να αποχαιρετά το Παρίσι και να μετακομίζει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Παρί, Ζερόμ Ροτέν εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αργά ή γρήγορα η συγκεκριμένη μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πριν το ξέσπασμα του κορονοϊού, Παρί και Ρεάλ είχαν βρει τη χρυσή τομή και το deal δεν θα αργούσε να επισημοποιηθεί.

«Ξέρω από πηγές του συλλόγου ότι η συμφωνία για να πάρει η Ρεάλ τον Μπαμπέ ήταν σχεδόν τελειωμένη. Αλλά με όσα συνέβησαν, λόγω πανδημίας θεωρώ ότι η μεταγραφή θα αναβληθεί. Τουλάχιστον για τώρα. Δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορέσει η Παρί να τον κρατήσει στην ομάδα. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ τους, με τον Μπαπέ να θέλει την αποχώρηση του το καλοκαίρι. Είναι θέμα χρόνου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα