Μετς - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-3: Κορυφή με ανησυχία για τον τραυματία Μπαπέ (vid)

Gazzetta team
Μετς - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-3: Κορυφή με ανησυχία για τον τραυματία Μπαπέ (vid)

bet365

Η Παρί Σεν-Ζερμέν αγχώθηκε, αλλά πέρασε (1-3) από την έδρα της Μετζ με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ - πέτυχε δύο γκολ, αλλά αποχώρησε τραυματίας προκαλώντας ανησυχία για το ματς με τη Σίτι (28/4, 22:00) - και θα περάσει το Σάββατο μόνη στην κορυφή, ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα της Λιλ την Κυριακή στη Λιόν.

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά η Παρί Σεν-Ζερμέν έφερε εις πέρας την αποστολή της στο «Σεν-Σιμφοριάν». Νίκησε εκτός έδρας (1-3) τη Μετς για την 34η αγωνιστική της Ligue 1 και θα περάσει το Σάββατο (24/4) μόνη στην κορυφή! Οι Παριζιάνοι θα περιμένουν με αγωνία τόσο ματς της Κυριακής (25/4, 22:00), καθώς η Λιλ φιλοξενείται από τη Λιόν (περιμένοντας δώρο από τους «γκον»), αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κιλιάν Mπαπέ (αποχώρησε τραυματίας) καθώς έρχεται ο ημιτελικός Champions League με τη Σίτι (28/4, 22:00).

H ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας άνοιξε το σκορ στο τέταρτο λεπτό με τον Μπαπέ να φεύγει στην αντεπίθεση μετά την εξαιρετική μπαλιά του Ερέρα και με υποδειγματικό τελείωμα να κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 46ο λεπτό με την κεφαλιά του Σεντόνζ μετά τη σέντρα του Μπουλαγιά.

Στο 59ο λεπτό ο Μπαπέ έπιασε το σουτ, ο Ουκιτζά εκτίμησε λανθασμένα τη φάση και η Παρί πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στο 89' ο Ικάρντι με α λα Πανένκα εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος) διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα