Champions League: Βήμα πρόκρισης για Μάλμε, Μπενφίκα και Γιουνγκ Μπόις

Champions League: Βήμα πρόκρισης για Μάλμε, Μπενφίκα και Γιουνγκ Μπόις

bet365

Η Μάλμε επικράτησε 2-0 στη Σουηδία της Λουντογκόρετς κι έκανε τεράστια βήμα πρόκρισης. Νίκες για Μπενφίκα, Γιούνγκ Μπόις.

Απίθανη Μάλμε, ένα βήμα από τ' αστέρια! Οι Σουηδοί συνεχίζουν ακάθεκτοι και αήττητοι στα προκριματικά του Champions League και βρίσκονται μόλις ένα ματς μακριά από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπορεί ο Τσόλακ να μη σκόραρε, αλλά η Μάλμε επικράτησε 2-0 της Λουντογκόρετς έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Μπιρμαντσέβιτς. Ο Σέρβος άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, ενώ στο 61΄ο Μπέργκετ διαμόρφωσε το 2-0.

Mε κορυφαίο τον Βλαχοδήμο, η Μπενφίκα επικράτησε 2-1 της PSV εντός έδρας κι έκανε βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League. O Eλληνας γκολκίπερ με μεγάλες επεμβάσεις κράτησε τη νίκη κι έδωσε πλεονέκτημα στους «αετούς». Στο 10ο λεπτό ο Ράφα Σίλβα πέτυχε το 1-0, ενώ στο 42΄ ο Βέιγκλ σημείωσε το 2-0. Ο Γκάκπο μείωσε στο 51' σε 2-1, αλλά οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να νικήσουν ξανά τον Βλαχοδήμο.

Ακόμα πιο κοντά στ' αστέρια η Γιουνγκ Μπόις, η οποία επικράτησε στη Βέρνη της Φερεντσβάρος με 3-2. Τι και αν οι Ελβετοί έπαιζαν από το 25' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χέφτι κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη. Ο Μπολί στο 14' άνοιξε το σκορ για τους Ούγγρους, ωστόσο ο Ελία στο 16' έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι αν και με παίκτη λιγότερο πέτυχαν δυο γκολ με τον Σιέρο στο 40' και τον Γκαρθία στο 65'. Ο Μπολί στο 82' έβαλε τη Φερεντσβάρος ξανά στο... κόλπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα