Ζενίτ - Μάλμε 4-0: Πρώτη νίκη με τεσσάρα!

Newsroom
Ζενίτ - Μάλμε 4-0: Πρώτη νίκη με τεσσάρα!

bet365

Η Ζενίτ διέλυσε με 4-0 τη Μάλμε, πέτυχε την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση και έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης.

H Zενίτ πέτυχε την πρώτη νίκη στους ομίλους του Champions League, αφού διέλυσε με 4-0 στην Αγία Πετρούπολη τη Μάλμε. Οσο για τους Σουηδούς, συνέχισαν στο... μηδέν και προβλημάτισαν με την εικόνα τους. Οι Ρώσοι είχαν το πάνω χέρι, έκαναν ό,τι ήθελαν και πήραν το πρώτο τρίποντο στη διοργάνωση, έπειτα από οκτώ ματς! Η Ζενίτ μπήκε δυνατά και στο 9΄από πάσα του Ντάγκλας Σάντος, ο Κλαουντίνιο πέτυχε το 1-0.

Στο 49' οι Ρώσοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, από πάσα του Ρακίτσκι, ο Κουζιάεβ πέτυχε το 2-0. Η Μάλμε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αχμέντχοτζιτς και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Στο 80' ο Σουτόρμιν και στις καθυστερήσεις ο Ουέντελ διαμόρφωσαν το 4-0.

Ζενίτ: Κριτσιούκ Μπάριος, Τσιστιακόβ, Ρακίτσκι Κουζιάεβ (76' Αζμούν), Γουέντελ, Σουτορμίν (84' Κράβτσοβ), Ντάγκλας Σάντος (84' Κρουγκοβόι), Κλαουντίνιο (75' Ερόκιν), Μάλκομ, Τζιούμπα (84' Μοστοβόι)

Μάλμε: Νταλίν Λάρσον, Αχμέντοβιτς, Νίλσεν, Μπρούρσον Μπέργκετ, Ινοσεντ (62' Πένια), Κρίστιανσεν, Ρακίπ (55' Ολσον) Μπιρμάντσεβιτς, Τσόλακ (63΄Αμπουμπακάρι)


8ος Ομιλος
Αποτελέσματα
Ζενίτ - Μάλμε 4-0
Γιουβέντους - Τσέλσι

Βαθμολογία
1. Γιουβέντους 1 (3-0) 3
2. Τσέλσι 1 (1-0) 3
3. Ζενίτ 2 (4-1) 3
4. Μάλμε 2 (0-7) 0

Επόμενη αγωνιστική (20/10)
Τσέλσι - Μάλμε
Ζενίτ - Γιουβέντους

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα