Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου 0-4: Απόδραση και 3Χ3 για την Βαυαρική μηχανή (vid)

Νίκος Κικίδης
Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου 0-4: Απόδραση και 3Χ3 για την Βαυαρική μηχανή (vid)

bet365

Η Μπενφίκα έδωσε σκληρή μάχη για 70 λεπτά απέναντι στη Μπάγερν, όμως η κατάρρευση στo τέλος δεν συγχωρέθηκε από την... Βαυαρική μηχανή που συνέτριψε 4-0 τους Πορτογάλους και διατήρησε το απόλυτο στον όμιλο.

Δεν σταματάει πουθενά. Η Μπάγερν είναι η απόλυτη «αυτοκράτειρα» του ομίλου, κάτι που απέδειξε και στη Λισαβόνα απέναντι στην μαχητική Μπενφίκα που από την πλευρά της κατέρρευσε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και επέτρεψε στους Βαυαρούς να κάνουν το 3Χ3 με νέα παρέλαση (4-0).

Οι επιθετικές διαθέσεις των φιλοξενούμενων φάνηκαν από την αρχή της αναμέτρησης με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αγγίζει το 0-1 με κεφαλιά, όμως τα ο Βλαχοδήμος απέτρεψε το γκολ με εξαιρετική επέμβαση. Στο 33΄ήταν η σειρά της Μπενφίκα να απειλήσει την αντίπαλη εστία όμως η βολίδα του Νούνιεζ εξοστρακίστηκε από τον εξαιρετικό Νόιερ, ο οποίος παράλληλα έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που καταγράφει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν.

Στο 39΄ το φαλτσαριστό σουτ του Σανέ έγλειψε το κάθετο δοκάρι του Βλαχοδήμου, προτού ο Λεβαντόφσκι στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (43΄) με το VAR όμως να επεμβαίνει να ακυρώνει την προσπάθεια του Πολωνού. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο: με ακυρωμένο γκολ για τους Βαυαρούς... Ο Τόμας Μίλερ νίκησε τον Βλαχοδήμο όμως η τεχνολογία «έσβησε» εκ νέου το χαμόγελο από τα πρόσωπα των Γερμανών. Στο 70΄ όμως το VAR δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, όταν ο Σανέ έστησε τη μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή των Πορτογάλων και με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.

Το προβάδισμα της Μπάγερν λειτούργησε σαν μαχαιριά για τους παίκτες του Ζεσούς, οι οποίοι έχασαν το μυαλό τους με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αγωνιστική κατάρρευση. Αρχικά ο Έβερτον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (76΄) για να πάρει τη... σκυτάλη ο Λεβαντόφσκι και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (82΄). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85΄ο Λερόι Σανέ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα στη νίκη των Βαυαρών που έκαναν το 3Χ3 και βρίσκονται επάξια στην κορυφή του ομίλου.

Μπενφίκα (Ζεσούς): Βλαχοδήμος, Βερίσιμο, Βερτόνχεν, Οταμέντι, Αντρέ Αλμέιδα (40΄Γκονζάλβες), Μάριο (81΄Τάαραμπτ), Βάιγκλ, Γκριμάλδο, Σίλβα (81΄Πίτσι), Νούνιες (81΄Ράμος), Γιάρεμτσουκ (76΄ Έβερτον)

Μπάγερν Μονάχου (Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ (66΄Γκνάμπρι), Ζίλε, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ (86΄Ρίτσαρντς), Κίμιχ, Ζάμπιτσερ (86΄Τολισό), Κομάν (86΄Μουσιάλα), Μίλερ (77΄Στάνισιτς), Σανέ, Λεβαντόβσκι

Αποτελέσματα

Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου
Μπενφίκα - Μπάγερν 0-4

Βαθμολογία

1. Μπάγερν 9 (12-0)
2. Μπενφίκα 4 (3-4)
3. Μπαρτσελόνα 3 (1-6)
4. Ντιναμό Κιέβου 0 (0-6)

Επόμενη αγωνιστική (02/11)

Μπάγερν - Μπενφίκα
Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα