Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μπαπέ «πλήγωσε» ξανά τη Βασίλισσα, 0-1 από ασίστ Νεϊμάρ (vid)

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μπαπέ «πλήγωσε» ξανά τη Βασίλισσα, 0-1 από ασίστ Νεϊμάρ (vid)

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ προειδοποίησε με γκολ που ακυρώθηκε στο 34' και πέντε λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ για την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από την ασίστ του Νεϊμάρ.

Φόβος και... τρόμος της Ρεάλ Μαδρίτης στο ανοιχτό γήπεδο ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος την «πλήγωσε» για δεύτερη φορά μετά το «buzzer-beater» του πρώτου αγώνα, για το 1-0 της Παρί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Γάλλος σταρ είχε προειδοποιήσει σε αντίστοιχη φάση στο 34', όταν το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Νούνο Μέντες, αλλά πέντε λεπτά αργότερα δεν υπήρχε τίποτα να τον σταματήσει από το να σκοράρει. Ο Καρβαχάλ «πούλησε» τη μπάλα έξω από την περιοχή των Παριζιάνων, ο Νεϊμάρ είδε εξαιρετικά τον Μπαπέ που έφευγε στον κενό χώρο κι εκείνος νίκησε τον Κουρτουά από αριστερά, με τον Αλάμπα απλά να αμύνεται με τα... μάτια.

Με αυτό το γκολ ο 23χρονος στράικερ πέτυχε μια σειρά από επιτεύγματα, καθώς έγινε ο νεότερος που φτάνει τα 33 γκολ στο Champions League περνώντας, μάλιστα, στην 24η θέση των all-time σκόρερ της διοργάνωσης! Παράλληλα, έγινε ο ένατος και ο νεότερος που σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όσο για το δίδυμο Νεϊμάρ-Μπαπέ, έχουν συνεργαστεί για 12 γκολ από τη σεζόν 2017-18 στον θεσμό (Νο1 επίδοση).

 

@Photo credits: Associated Press

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα