Ο Αλ Κελαϊφί σε υπάλληλο της Ρεάλ: «Θα σε σκοτώσω»

Ο Αλ Κελαϊφί σε υπάλληλο της Ρεάλ: «Θα σε σκοτώσω»

Κώστας Τόπας
Ο Αλ Κελαϊφί σε υπάλληλο της Ρεάλ: «Θα σε σκοτώσω»

bet365

Εξω φρενών ήταν ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Champions League και μάλιστα σύμφωνα με την «Marca», απείλησε υπάλληλο της Ρεάλ ότι θα τον σκοτώσει, επειδή τον βιντεοσκοπούσε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης (3-1) και παράλληλα τον αποκλεισμό από το Champions League. Τα πράγματα ξέφυγαν μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, καθώς Νεϊμάρ και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα πιάστηκαν στα χέρια.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν δεν άντεξε τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ και μπήκε ουρλιάζοντας στα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις τους.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Ντάνι Μάκελι, επιβεβαίωσε ότι ο Νασέρ Κελαϊφί και ο Λεονάρντο εισήλθαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, αλλά όταν ο Μάκελι τους ζήτησε να φύγουν, μπλόκαραν την πόρτα και ο Κελαϊφί χτύπησε εσκεμμένα τη σημαία ενός από τους βοηθούς, σπάζοντας την.

Οπως αναφέρει μάλιστα δημοσίευμα της «Marca», ο 48χρονος επιχειρηματίας από το Κατάρ απείλησε μέχρι και υπάλληλο της Ρεάλ για τη σωματική του ακεραιότητα, καθώς τον βιντεοσκοπούσε, καταγράφοντας τα όσα εκτυλίσσονταν. Εκείνη τη στιγμή σύμφωνα με το ισπανικό ρεπορτάζ, ο Κελαϊφί γύρισε προς την πλευρά του και φωνάζοντας του είπε: «θα σε σκοτώσω».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Λεονάρντο που ήταν δίπλα στον Κελαϊφί, ζήτησε να διαγραφεί το υλικό που υπήρχε στο κινητό του υπαλλήλου της Ρεάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα