Λεονάρντο μετά τον αποκλεισμό της Παρί: «Δεν πρέπει να τα πετάξουμε όλα στον κάδο»

Νίκος Κικίδης
Λεονάρντο μετά τον αποκλεισμό της Παρί: «Δεν πρέπει να τα πετάξουμε όλα στον κάδο»

bet365

Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από το Champions League εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ο οποίος ωστόσο ανέφερε πως ο σύλλογος δεν πρέπει να... ξηλώσει τα πάντα για να αρχίσει (ξανά) από την αρχή.

Ένα εικοσάλεπτο αρκούσε στην Παρί Σεν Ζερμέν για να... καταρρεύσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να απωλέσει το ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης, με τους Παριζιάνους τελικά να γνωρίζουν την ήττα 3-1 από τη Ρεάλ και να μένουν εκτός Champions League.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο τεχνικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Λεονάρντο, τόνισε πως η Παρί δεν πρέπει να κάνει ολικό restart μετά από αυτή την ήττα, ενώ στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του στα πρώτα 60 αγωνιστικά λεπτά.

«Δεν πρέπει να τα πετάξουμε όλα στον κάδο. Δεν πρέπει να ξεκινάμε από την αρχή έπειτα από κάθε ήττα. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το Champions League και τα πηγαίναμε περίφημα μέχρι το ημίχρονο. Πρέπει να κοιτάξουμε πως θα βελτιώσουμε αυτή την ομάδα και να διατηρήσουμε υψηλό το ηθικό για τερματίσουμε στην κορυφή της Ligue 1. Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι. Για μια ώρα ήμασταν καλύτεροι από τη Ρεάλ. Η ατμόσφαιρα μετά από αυτό άλλαξε στο στάδιο».

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μίλησε και το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο κλαμπ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τη νέα σεζόν: «Ο Ποτσετίνο παραμένει μέλος του πρότζεκτ για αυτή τη σεζόν, δεν είναι ώρα να σκεφτούμε γι΄αυτό το θέμα» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα