Ο Σιμεόνε υποκλίθηκε στη Ρεάλ: «Έδειξαν ποιοι είναι στην Ευρώπη»

Νίκος Κικίδης
Ο Σιμεόνε υποκλίθηκε στη Ρεάλ: «Έδειξαν ποιοι είναι στην Ευρώπη»

bet365

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε για λίγο στην άκρη την... κόντρα του με τη Ρεάλ και της έβγαλε το καπέλο για την απίθανη πρόκριση με ανατροπή στο Champions League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί να είναι «εχθροί» στην Ισπανία, όμως ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε στην άκρη την μεταξύ τους αντιπαλότητα και «υποκλίθηκε» στη Ρεάλ για την εντυπωσιακή της πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης χαρακτήρισε αξιοθαύμαστο το comeback των Μερένγκες απέναντι στο γαλλικό σύλλογο, οι οποίοι αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφεραν να φέρουν τα πάνω - κάτω μέσα σε είκοσι λεπτά και να πάρουν τη νίκη - πρόκριση με 3-1.

«Ναι είδα το παιχνίδι, όπως ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος. Η ανατροπή της Ρεάλ είναι αξιοθαύμαστη και για ακόμα μια φορά απέδειξαν ποιο είναι το μέγεθος της ομάδας στην Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα