Παρί Σεν Ζερμέν: Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο προπονητικό μετά τον αποκλεισμό

Κώστας Τόπας
Παρί Σεν Ζερμέν: Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο προπονητικό μετά τον αποκλεισμό

bet365

Υπό τον φόβο να υπάρξουν αντιδράσεις από τους φίλους της Παρί, ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις της ομάδας των Παριζιάνων.

Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να επιστρέψει στην καθημερινότητα της και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα μιας και την Κυριακή (13/03, 14:00) υποδέχεται την Μπορντό για την 28η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι παίκτες της Παρί επέστρεψαν στις προπονήσεις, μόνο που αυτή τη φορά υπήρξαν προληπτικά μέτρα στο προπονητικό της ομάδας. Συγκεκριμένα υπό τον φόβο να υπάρξουν αντιδράσεις από τους φίλους της Παρί, ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις της γαλλικής ομάδας το πρωί της Παρασκευής (11/03).

Οπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, «RMC» τουλάχιστον τριάντα άνδρες της ασφάλειας βρίσκονται στο «Camp des Loge» για να αποτρέψουν οποιαδήποτε κίνηση από τους οπαδούς της Παρί, οι οποίοι παραμένουν εξαγριωμένοι μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα