Αγουέρο για Φόντεν: «Εγώ είπα στον Γκουαρδιόλα να τον ξεκινάει βασικό» (vid)

Αγουέρο για Φόντεν: «Εγώ είπα στον Γκουαρδιόλα να τον ξεκινάει βασικό» (vid)

Κώστας Τόπας
Αγουέρο για Φόντεν: «Εγώ είπα στον Γκουαρδιόλα να τον ξεκινάει βασικό» (vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο, βλέποντας το γκολ που σημείωσε ο Φιλ Φόντεν, αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του και τόνισε πως χάρη σε αυτόν ξεκινάει πλέον βασικός στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σέρχιο Αγουέρο και ο Μάριο Μπαλοτέλι πέρασαν το βράδυ της Τρίτης (26/04) παρακολουθώντας την σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρώην συμπαίκτες, που πέρασαν τρία χρόνια μαζί στο «Έτιχαντ» από το 2010 μέχρι και το 2013 σχολίασαν μέσω Twitch, το ματς ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με τον Αγουέρο να αποθεώνει τον Φιλ Φόντεν.

Ο 21χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός, πρώην συμπαίκτης του Αγουέρο, έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Σίτι. Μάλιστα, ήταν αυτός ο οποίος με κεφαλιά από κοντά έκανε το 3-1 για τους Πολίτες, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Φερναντίνιο από τα δεξιά.

«Ο βασιλιάς μου. Μπράβο Φόντεν. Άκουσέ με Μάριο, ο Φόντεν άρχιζε να παίζει όταν του το είπα εγώ. Είχα πει στην κάμερα "Πεπ, πρέπει να ξεκινάς βασικό τον Φόντεν". Ο Πεπ με άκουσε και το έκανε», είπε χαρακτηριστικά ο Αγουέρο στον Μπαλοτέλι για τον Φόντεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα