Μπακασέτας: Χάνει τη ρεβάνς της Τράμπζονσπορ με την Κοπεγχάγη του Ζέκα για τα playoffs του Champions League

Βασίλης Μπαλατσός
Μπακασέτας: Χάνει τη ρεβάνς της Τράμπζονσπορ με την Κοπεγχάγη του Ζέκα για τα playoffs του Champions League

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας υπέστη μυϊκό τραυματισμό, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες και συνεπώς θα χάσει τη ρεβάνς με την Κοπεγχάγη του Ζέκα για τα playoffs του Champions League

Σοβαρό πλήγμα για την Τράμπζονσπορ ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με την Κοπεγχάγη του Ζέκα για τα playoffs του Champions League στην Τραπεζούντα (24/8, 22:00). Όπως έγινε γνωστό ο Τάσος Μπακασέτας αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στο ματς με την Αντάλιασπορ και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Ο αρχηγός της Εθνικής είναι ένας από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες για τους πρωταθλητές Τουρκίας, καθώς έχει παίξει βασικός και στα πέντε επίσημα παιχνίδια της ομάδας του για τη νέα σεζόν και έχει προσφέρει δυο γκολ και μια ασίστ. Θυμίζουμε πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει στο ματς με την Κοπεγχάγη στη Δανία για το τελικό 2-1 και ουσιαστικά κράτησε «ζωντανή» την «Τράμπζον» στο παιχνίδι της πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα