Πρεμιέρα στα «αστέρια» με τη Ρεάλ στο 4,00!

Newsroom
Πρεμιέρα στα «αστέρια» με τη Ρεάλ στο 4,00!
Αρχίζουν οι όμιλοι του Champions League με το Πάμε Στοίχημα να έχει τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το Champions League βρίσκεται προ των πυλών, με οκτώ αγώνες να δεσπόζουν στο πρώτο «πιάτο» της εναρκτήριας αγωνιστικής και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα μεγάλα «αστέρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ευκαιρία, λοιπόν, να δούμε μερικές από τις στοιχηματικές επιλογές στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, στις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από τα καταστήματα ΟΠΑΠ!

Ντόρτμουντ - Κοπεγχάγη (19:45)

...

Η πρώτη σέντρα δίνεται στη Βεστφαλία στις 19:45. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη του Ζέκα, σε ματς για τον έβδομο κατά σειρά όμιλο. Ακλόνητο φαβορί βάσει και της έδρας οι Κιτρινόμαυροι, οι οποίοι εντός συνόρων προέρχονται από δύο νίκες που τους έχουν φέρει στην κορυφή της Bundesliga.

Το σύνολο του Έντιν Τέρζιτς παρουσιάζει συνοχή αμυντικά, δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία από τα πέντε επίσημα ματς τη φετινή σεζόν και αντιθέτως, σκοράρει ανελλιπώς, αν και θα μπορούσε να έχει επικρατήσει με μεγαλύτερο εύρος σε ματς που κρίθηκαν στο 1-0.

Οι Δανοί από την άλλη, στην επιστροφή τους στο Champions League μετά από έξι χρόνια, αναμένονται πιο επιφυλακτικοί και με το μυαλό στραμμένο στο ανασταλτικό κομμάτι. Η πρόκριση στους ομίλους έδωσε νέα πνοή, αφού στο πρωτάθλημα το ξεκίνημα ήταν μέτριο: στο -6 από την κορυφή με δώδεκα βαθμούς και στην 6η θέση ως τώρα, έχοντας την τρίτη χειρότερη άμυνα (13 γκολ).

Απέναντι στην Τράμπζονσπορ, βέβαια, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν εκτός έδρας, όμως, η επιθετική έφεση των Βεστφαλών δεν υπόσχεται εύκολα ανάλογη μοίρα. Στο 2,00 το No Goal (NG) για την αναμέτρηση με κωδικό 756 στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Σέλτικ - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

...

Η τρέχουσα πρωταθλήτρια των 14 τροπαίων, Ρεάλ Μαδρίτης, αρχίζει το ταξίδι υπεράσπισής της κούπας από τη Γλασκώβη. Απέναντί της, η πρωταθλήτρια Σκωτίας, Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη, σε μια απαιτητική πρώτη αποστολή για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στον έκτο όμιλο.

Οι Κέλτες πραγματοποιούν «εκκωφαντικό» ξεκίνημα στη σεζόν με επτά νίκες σε ισάριθμα ματς και συνολικά γκολ 29-2. Αποκορύφωμα, φυσικά, ο θρίαμβος επί της Ρέιντζερς στο περασμένο «Old Firm» με το εμφατικό 4-0, που την έστειλε από νωρίς στο +5. Με τις βάσεις να έχουν τεθεί από πέρυσι, το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, εντός συνόρων δεν έχει αντίπαλο και με τη φόρα που έχει αποκτήσει δεν αποκλείεται να βάλει δύσκολα στους κατόχους του τροπαίου.

Η Βασίλισσα, λοιπόν, έκανε με τη σειρά της επίσης το 4X4 στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά και τη νίκη επί της Μπέτις (2-1) και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, συνεχίζοντας από εκεί που το άφησε πέρυσι με την κατάκτηση της κούπας.

Όπως συνέβη και στο Champions League, όμως, χρειάστηκε πολλές φορές να επιστρέψει από τη δύσκολη θέση, ανατρέποντας ήδη τρεις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα στις οποίες η αντίπαλος προηγήθηκε. Οι δύο, μάλιστα, είναι και οι δύο πιο πρόσφατες, κόντρα σε Μπέτις και Εσπανιόλ, στις οποίες πήγε στα αποδυτήρια με ισόπαλο σκορ, κάτι που αν συνυπολογίσουμε τον παράγοντα έδρα της Σέλτικ, μας οδηγεί στην πολύ καλή απόδοση του Πάμε Στοίχημα για Χ ημίχρονο/2 τελικό στο 4,00 (κωδικός 779 στο κουπόνι).

Σάλτσμπουργκ - Μίλαν (22:00)

...

Για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους η Μίλαν κι αυτή τη φορά, με το νόμισμα της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Μετά από έντεκα χρόνια οι Ροσονέρι κατέκτησαν το Scudetto και φέτος είναι πιο έτοιμοι, κι αναμφίβολα πιο τυχεροί για την έναρξη του Champions League. Ο πέμπτος όμιλος (Τσέλσι, Ζάλτσμπουργκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ) συνιστά ορθάνοιχτο δρόμο για την πρόκριση, αλλά πρώτα καλείται να τα αποδείξει όλα αυτά σε εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τους Αυστριακούς.

H Red Bull είναι σχετικά αποδυναμωμένοι και λιγότερο φρέσκοι από πέρυσι, όποτε και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στους «16», ενώ αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών με πιο σημαντικό αυτό του Κοϊτά (επτά απουσίες συνολικά ενόψει πρεμιέρας). Παρ’ όλα αυτά, εντός συνόρων έχουν πάρει θέση από νωρίς στο τιμόνι, μετρώντας μόλις τρία γκολ παθητικό σε επτά αγώνες.

Οι Ροσονέρι, πάντως, έρχονται με «ένεση» αυτοπεποίθησης μετά τη μεγάλη νίκη στο Derby Della Madonina κόντρα στην Ίντερ και μόνο στόχο τη νίκη, έστω και με το μίνιμουμ του σκορ. Εκτός έδρας, βέβαια, δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, σκοράροντας μόλις μία φορά κόντρα σε Αταλάντα και Σασουόλο. Το στοίχημα για 0-1 γκολ συναντάται σε απόδοση 3,95 στον κωδικό 777 του κουπονιού του Πάμε Στοίχημα.

Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους (22:00)

...

Το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς βάσει ονομάτων. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν, της αφρόκρεμας των σταρ, απέναντι στην αναβαθμισμένη φέτος Γιουβέντους, τα δύο βαριά χαρτιά για πρόκριση στους «16» από τον όγδοο και τελευταίο κατά σειρά όμιλο. Στην πρεμιέρα, πάντως, καλούνται να εξουδετερώσουν η μία την άλλη, σε ένα ματς που υπόσχεται συγκινήσεις και αρκετά γκολ.

Οι Παριζιάνοι εντυπωσιάζουν ως τώρα στο γαλλικό πρωτάθλημα και με εξαίρεση την ισοπαλία κόντρα στη Μονακό, μετρούν μόνο νίκες. Ο Νεϊμάρ διανύει περίοδο τρομερής φόρμας, ο Λιονέλ Μέσι ηγείται στο δημιουργικό κομμάτι και ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ξεκινήσει επίσης φουριόζος, με την ειδοποιό διαφορά της ομάδας του Κριστόφ Γκαλτιέ σε σχέση με την περασμένη σεζόν να είναι η καλύτερη λειτουργία στη μεσαία γραμμή. Ως ομάδα, λοιπόν κι όχι ως μεμονωμένοι σταρ, η Παρί δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά και μετά τα περσινά, όταν τερμάτισε 2η πίσω από τη Σίτι και κληρώθηκε με τη Ρεάλ στους «16», θέλει να εξασφαλίσει πάση θυσία την πρωτιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Το πρώτο εμπόδιο, λοιπόν, είναι η Γηραιά Κυρία, η οποία απέκτησε δύο πρώην Παριζιάνους, τους Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες. Αγωνιστικά, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς αιχμή του δόρατος έχει κάνει πολύ καλύτερο ξεκίνημα συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή χωρίς ήττα, αν και έχει χάσει βαθμούς στα τρία από τα πέντε της παιχνίδια, τα δύο εκτός έδρας.

Η λογική λέει πως θα δούμε τους Μπιανκονέρι σε περισσότερο παθητικό ρόλο στο «Παρκ Ντε Πρενς» για να περιορίσει το επιθετικό παιχνίδι των γηπεδούχων, με απώτερο σκοπό τις αντεπιθέσεις και τις στημένες μπάλες από τις οποίες μπορεί να απειλήσει με τη σειρά της. Στο 1,44 η απόδοση του Over 2,5 γκολ από το Πάμε Στοίχημα (κωδικός 776).

Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

...

Στην Ανδαλουσία ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της Μάντσεστερ Σίτι με στόχο την πολυπόθητη, προς το παρόν απόρθητη κορυφή της Ευρώπης. Οι Πολίτες αντιμετωπίζουν τη Σεβίλλη, με τις δύο ομάδες να διαγράφουν βίους αντίθετους στην έναρξη της σεζόν.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να μην έχει εδραιωθεί (ακόμα) στην πρώτη θέση της Premier League, αλλά παρουσιάζεται ακόμα πιο… ανίκητο, διαθέτοντας στη γραμμή κρούσης το νορβηγικό «τανκ» που ακούει στο όνομα Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο 22χρονος στράικερ έχει φτάσει νωρίτερα από κάθε άλλον στην ιστορία της κατηγορίας τα δέκα γκολ και επιστρέφει στη διοργάνωση από την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, το Champions League. Πέρυσι λόγω τραυματισμού δεν βοήθησε όσο ήθελε την Ντόρτμουντ αλλά και τον δικό του εξωφρενικό απολογισμό (23 γκολ σε 19 εμφανίσεις). Φέτος, όμως, ανοίγεται μπροστά του ευκαιρία διάκρισης και το πρώτο εμπόδιο της Σεβίλλης προσφέρεται για να προσθέσει κι άλλα γκολ στον λογαριασμό του.

Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει πρωτοφανή κρίση, μετρώντας μόλις έναν βαθμό από τα πρώτα τέσσερα ματς της La Liga και ο Ζουλιέν Λοπετέγκι φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Συνεπώς, το παιχνίδι απέναντι στη Σίτι είναι η τελευταία του ευκαιρία να ανατρέψει το κλίμα, αν και τα ως τώρα δείγματα της ομάδας του δεν συνιστούν αισιοδοξία κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας. Δέχεται εύκολα το γκολ, δυσκολεύεται να διατηρήσει προβάδισμα ενώ έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Προβλέπεται, πάντως, ανοιχτό παιχνίδι και ίσως ευκαιρία για τη Σίτι για μια «ηχηρή» νίκη, ξεχωρίζει λοιπόν το 4-6 γκολ σε απόδοση 2,57 στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, στο ματς με κωδικό 778.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα