Ζάλτσμπουργκ - Μίλαν 1-1: Της έβαλαν δύσκολα οι «Ταύροι»

Newsroom
Ζάλτσμπουργκ - Μίλαν 1-1: Της έβαλαν δύσκολα οι «Ταύροι»

bet365

H Mίλαν δε μπήκε με το δεξί στο φετινό Champions, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Αυστρία με τη Ζάλτσμπουργκ. Δοκάρι στο 90'+4' οι Ροσονέρι.

Η Μίλαν μετά την περσινή απογοητευτική σεζόν στη διοργάνωση θέλησε να μπει δυνατά τη νέα χρονιά. Ωστόσο, στην Αυστρία, η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έπεισε, έμεινε στο 1-1 με τη Ζάλτσμπουργκ, αν και στο τελευταίο λεπτό του ματς θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή 65.1%, το μεγαλύτερο ποσοστό τους από τη σεζόν 2003-04.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι, φάνηκαν απειλητικοί και στο 28' άνοιξαν το σκορ, όταν ο Οκαφόρ απέφυγε ωραία τον Καλούλου και πλάσαρε ιδανικά τον Μενιάν. Παρ’ όλα αυτά, οι Ροσονέρι κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του α' ημιχρόνου, αφού στο 40′ ο Λεάο μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έστρωσε στον Σαλεμάκερς, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-1. Η Μίλαν είχε την κατοχή στην επανάληψη, προσπάθησε, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 90+'4 για να κάνει την ευκαιρία του ματς. O Λεάο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.

Ζάλτσμπουργκ: Κον, Ντέντιτς, Σολέτ (42′ Μπερνάρντο), Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Καπάλντο, Σάιβαλντ, Κίεργκααρντ, Καμερί (65′ Λούκας), Φερνάντο (65′ Σέσκο), Οκαφόρ (90′ Αντάμου).

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια (57′ Ντεστ), Καλούλου, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ (57′ Πομπέγκα), Τονάλι, Σαλεμάκερς (80′ Μεσίας), Ντε Κετελάρε (70′ Ντίαθ), Λεάο, Ζιρού (57′ Οριγκί).

Τα αποτελέσματα του 5ου Ομίλου

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τσέλσι 1-0
Ζάλτσμπουργκ - Μίλαν 1-1

Βαθμολογία
1. Ντιναμό Ζάγκρεμο 3 (1-0)
2. Μίλαν 1 (1-1)
3. Ζάλτσμπουργκ 1 (1-1)
4. Τσέλσι 0 (0-1)

Επόμενη αγωνιστική 14/9
Μίλαν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Τσέλσι - Ζάλτσμπουργκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα