Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους 2-1: Λάμψη Μπαπέ στο ντέρμπι... κορυφής!

Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους 2-1: Λάμψη Μπαπέ στο ντέρμπι... κορυφής!

bet365

Με απίθανο Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους στο Παρίσι κι έκανε με το... καλησπέρα το μεγάλο βήμα πρωτιάς στον όμιλο!

Με τον Κιλιάν Μπαπέ να κάνει ματσάρα, να πετυχαίνει δυο γκολ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους κι έκανε από την αρχή το μεγάλο βήμα πρωτιάς στον όμιλο. Μόλις η δεύτερη φορά που χάνει η Γιούβε σε πρεμιέρα Champions League τα 23 τελευταία χρόνια.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Πάσα με λόμπα του Νεϊμάρ, μονοκόμματη βολίδα του Μπαπέ μέσα στην περιοχή και καμία πιθανότητα για τον Περίν! Ηταν η 5η φορά που ο Γάλλος σταρ σκόραρε στο πρώτο πεντάλεπτο ενός αγώνα του τουρνουά και μόνο ο Μέσι έχει περισσότερα (6). Ο Μπαπέ πέτυχε το γκολ Νο34 στο Champions League κι έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα του. Η Παρί είχε τον έλεγχο στο πρώτο τέταρτο, χωρίς όμως να φανεί επιπλέον απειλητική.

Η Γιουβέντους πήρε μέτρα, πίεσε και στο 19' έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά την κεφαλιά του Μίλικ έβγαλε εντυπωσιακά ο Ντοναρούμα, ενώ στη συνέχεια ο Βλάχοβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Παρί στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της κατάφερε να σκοράρει με τον απόλυτο πρωταγωνιστή της! Ο Χακίμι σέρβιρε με τη μια στην περιοχή, ο Μπαπέ δεν άφησε τη μπάλα να σκάσει στο έδαφος και με μονοκόμματο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Περίν.

Στην επανάληψη, ο Αλέγκρι θέλησε να προσθέσει εμπειρία, άφησε εκτός τον 19χρονο Μιρέτι, πέρασε τον ΜακΚένι και... δικαιώθηκε στο 53'. Βέβαια, είχε προηγηθεί η μεγάλη ευκαιρία του Νεϊμάρ στο 49', ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Ντοναρούμα είχε κάκιστη έξοδο τέσσερα λεπτά αργότερα και ο Αμερικανός με κεφαλιά έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Εξαιρετικός ρυθμός στη συνέχεια, με τη «Μεγάλη Κυρία» να απειλεί στο 56' με τον Βλάχοβιτς. Στο 64′ ο Μπαπέ έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα με χατ-τρικ και η Γιουβέντους θα μπορούσε να κάνει το 2-2 στο 81′ με τον Λοκατέλι, αλλά ο Ντοναρούμα αντέδρασε σωστά και κράτησε τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Λιονέλ Μέσι βγήκε ως αλλαγή στο 84' με τον Αργεντινό να μην έχει μεγάλο μερίδιο επιτυχίας...


Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Κιμπέμπε, Χακίμι (78′ Μουκιέλε), Βιτίνια (78′ Περέιρα), Βεράτι (87′ Σάντσες), Μέντες, Μέσι (84′ Σολέρ), Νεϊμάρ, Μπαπέ.

Γιουβέντους: Περίν, Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο (74′ Ντε Σίλιο), Ραμπιό (87′ Κιν), Παρέδες, Μιρέτι (46′ ΜακΚένι), Κόστιτς, Μίλικ (68′ Λοκατέλι), Βλάχοβιτς.

Τα αποτελέσματα του ομίλου

Μπενφίκα – Μακάμπι Χάιφα 2-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους 2-1


Η βαθμολογία του ομίλου (σε ένα παιχνίδι)

1. Μπενφίκα 3 (2-0)

2. Παρί Σεν Ζερμέν 3 (2-1)

3. Γιουβέντους 0 (1-2)

4. Μακάμπι Χάιφα 0 (0-2)


Επόμενη αγωνιστική (14/9)

Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν

Γιουβέντους - Μπενφίκα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα