Νάπολι - Λίβερπουλ: One-man show Κβαρατσχέλια και ο Σιμεόνε το 3-0 χωρίς να μπορεί να το πιστέψει! (vid)

Newsroom
Νάπολι - Λίβερπουλ: One-man show Κβαρατσχέλια και ο Σιμεόνε το 3-0 χωρίς να μπορεί να το πιστέψει! (vid)

bet365

Ο Κβαρατσχέλια έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Λίβερπουλ, συγκράτησε την μπάλα και μοίρασε ασίστ πάρε-βάλε στον Τζιοβάνι Σιμεόνε για το 3-0 της Νάπολι, μόλις δύο λεπτά αφότου εκείνος πέρασε στο ματς. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι σκόραρε ο Αργεντινός.

Η Νάπολι τελείωσε με ονειρικό τρόπο ένα ονειρικό πρώτο μέρος απέναντι στην παραπαίουσα Λίβερπουλ, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ!

Ο Γεωργιανός showman Κβίτσα Κβαρατσχέλια εξιλεώθηκε για τη χαμένη ευκαιρία με το κλέψιμο στη φάση του δεύτερου γκολ και στο 44' επιφύλασσε την πιο σούπερ ενέργεια. Ντρίμπλαρε με άνεση τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, τα έβαλε και με τον Φαν Ντάικ καταφέρνοντας να συγκρατήσει την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε προς το κέντρο της περιοχής ασίστ... πάρε-βάλε. Όχι για τον Οσιμέν, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας λίγο νωρίτερα.

Αλλά για τον Τζιοβάνι Σιμεόνε, ο οποίος σκόραρε το παρθενικό του γκολ στο Champions League μέσα σε τρία λεπτά από τη στιγμή που μπήκε αλλαγή, δίχως να μπορεί να το πιστέψει όπως φάνηκε στους πανηγυρισμούς του!

Ο Σιμεόνε έτσι σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Champions League, σχεδόν 26 χρόνια (25 χρόνια και 361) αφότου είχε κάνει το ίδιο ο πατέρας του, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα