Καρεμπέ: «Η Ρεάλ παραμένει 'πεινασμένη' και 'άπληστη'»

Newsroom
Καρεμπέ: «Η Ρεάλ παραμένει 'πεινασμένη' και 'άπληστη'»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, που έχει πάρει δύο Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε πως οι «μερένγκες» δεν θα... επαναπαυθούν στην περσινή κατάκτηση του τροπαίου.

Δις πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1998, 2000) στέφθηκε παλαιότερα ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει συνδέσει το όνομά του με τους «μερένγκες». Ετσι κλήθηκε από το γερμανικό δίκτυο RND να σχολιάσει την αυριανή (14/9) τους αναμέτρηση με την Λειψία, για τη 2η αγωνιστική του Champions League. «Φυσικά και η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ξέρετε ότι η αλλαγή προπονητή μπορεί συχνά να απελευθερώσει ενέργεια (σ.σ. τα ηνία της Λειψίας ανέλαβε πρόσφατα ο Μάρκο Ρόζε). Παρόλα αυτά, η Ρεάλ μου φαίνεται τόσο συμπαγής που δύσκολα θα μπορούσε να συμβεί μια ανατροπή στο Μπερναμπέου. Αυτή η ομάδα είναι ακόμα 'πεινασμένη' και 'άπληστη'».

Ο παλαίμαχος Γάλλος χαφ αναφέρθηκε και στον Τόνι Κρόος, όπως και στην εξέλιξη του συμπατριώτη του επιθετικού Κρίστοφερ Νκουνκού που αγωνίζεται στο γερμανικό club. «Η συνέπειά του Κροος στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, η ασφάλειά του, η συμπεριφορά του είναι απλά μοναδικά. Τρέφω πολύ σεβασμό για αυτόν τον παίκτη. Η εξέλιξή του Νκουνκού είναι ραγδαία και θεαματική. Δεν ψηφίστηκε τυχαία ως ο καλύτερος παίκτης της Μπουντεσλίγκα της σεζόν 2021/2022. Του αξίζει. Εχει ένα μεγάλο μέλλον μπροστά του».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα