Μίλαν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1: Πρώτη νίκη για τους Ροσονέρι! (vid)

Μίλαν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1: Πρώτη νίκη για τους Ροσονέρι! (vid)

bet365

Η Μίλαν επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πέτυχε την πρώτη νίκη στον όμιλο και βρέθηκε στην κορυφή.

H Mίλαν επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πέτυχε την πρώτη νίκη στον όμιλο και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης.

Οι Ροσονέρι μπήκαν δυνατά, πήραν τον έλεγχο, αλλά δεν είχαν τον τρόπο να απειλήσουν τους Κροάτες. Η Ντιναμό ανασταλτικά ήταν εξαιρετική και γινόταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της. Ωστόσο, στο 43' η Μίλαν βρήκε το γκολ από την άσπρη βούλα.

Ο Σούταλο ανέτρεψε τον Λεάο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Ζιρού πέτυχε το 1-0. Σε ηλικία 35 ετών και 349 ημερών, έγινε ο δεύτερος γηραιότερος Γάλλος που σκοράρει στο Champions League, μετά τον Λοράν Μπλαν (36 ετών και 338 ημερών). Γκολ με το... καλησπέρα του β' μέρους για τη Μίλαν.

Στο 47′ ο Λεάο βρήκε τον Σαλεμάκερς και αυτός με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Ντιναμό αντέδρασε και στο 56′ μείωσε με το πλασέ του Ορσιτς, έπειτα την υπέροχη ενέργεια του Πέτκοβιτς. Ωστόσο, η Μίλαν δεν αγχώθηκε και στο 77' ο Πομπέγκα διαμόρφωσε το 3-1.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Καλούλου, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ (78′ Κρούνιτς), Τονάλι (67′ Πομπέγκα), Σαλεμάκερς (78′ Μεσίας), Ντίαθ (78′ Ντεστ), Λεάο, Ζιρού (68′ Ντε Κετελάρε).

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (63′ Σπίκιτς), Ριστόβσκι (78′ Ντρμιτς), Σούταλο, Πέτριτς, Λιούμπιτσιτς, Ιβάνούσεκ, Μίσιτς, Αντέμι, Πέτκοβιτς (84′ Μπατούρινα), Ορσιτς (84′ Μαρίν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα