Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους 2-0: Καταρρέει... (vid)

Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους 2-0: Καταρρέει... (vid)

bet365

Η κατηφόρα της Γιουβέντους συνεχίζεται και το ευρωπαϊκό της μέλλον είναι δυσοίωνο. Ηττα 2-0 στη Χάιφα από τη Μακάμπι και η πρόκριση στους «16» απομακρύνθηκε αρκετά.

H ομάδα του Αλέγκρι γίνεται ολοένα και χειρότερη και η κατάρρευση φέρνει και τέλος των ονείρων από τον Οκτώβρη. Μετά την ήττα από τη Μίλαν, η Γιουβέντους βρέθηκε στο -10 από την κορυφή της Serie A και λίγες ημέρες αργότερα ήρθε ακόμα ένα χτύπημα. Ηττα 2-0 από τη Μακάμπι στη Χάιφα και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League απομακρύνθηκε αρκετά. Αλλωστε, ισοβαθμεί με τους Ισραηλινούς στους τρεις βαθμούς, με τις Μπενφίκα, Παρί να είναι στο +4, αλλά με ματς λιγότερο.

Στο 5ο λεπτό η Μακάμπι είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Πιερό, όμως στο 7ο λεπτό ήταν πιο ουσιαστική και πέτυχε το 1-0 με τον Ατζίλι. Αντίδραση καμία από την «Κυρία», με τους γηπεδούχους να κυκλοφορούν εξαιρετικά και να απειλούν. Μάλιστα, στο 12′ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φοαυλ του Σερί, ενώ στο 14′ είχαν νέα ευκαιρία με τον Ατζίλι.

Ακόμα ένα σοκ για τη Γιούβε στο 24', μιας και ο Ντι Μαρία αποχώρησε με τραυματισμό. Η Γιουβέντους αδυνατούσε να δημιουργήσει, η Μακάμπι έκανε ό,τι ήθελε στο ματς και ο Ατζίλι στο 42' με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0. Μια ευκαιρία του Βλάχοβιτς, μια κεφαλιά του Ρουγκάνκι κι ένα σουτ του Κουαδράδο ήταν ό,τι καλύτερο παρουσίασε η «Μεγάλη Κυρία» στο Ισραήλ. Ετσι, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013-14 είναι πολύ πιθανό να μην πάρει μέρος στα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης!

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Μπατουμπινσικά, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (71′ Μεναχέμ), Λαβί, Μουχαμάντ (86′ Τσίμποτα), Σερί, Ατζίλι (66′ Σεκ), Πιερό (86′ Ρουκαβίτσια), Νταβίντ (72′ Αμπού Φάνι).

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο (68′ Κιν), πονούτσι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο (74′ Σουλέ), Κουαδράδο, Παρέδες (46′ Λοκατέλι), Ραμπιό, ΜακΚένι (46′ Κόστιτς), Ντι Μαρία (24′ Μίλικ), Βλάχοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα