Μίλαν - Τσέλσι 0-2: Διπλό για πρόκριση οι Λονδρέζοι (vid)

Μίλαν - Τσέλσι 0-2: Διπλό για πρόκριση οι Λονδρέζοι (vid)

bet365

Η Τσέλσι πέρασε από το Μιλάνο, επικράτησε 2-0 της Μίλαν, βρέθηκε στην κορυφή κι έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης.

Η Τσέλσι είχε την ουσία στο Μιλάνο, επικράτησε 2-0 της Μίλαν και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Στην 3η θέση οι Ροσονέρι και στο -2 από τη 2η Ζάλτσμπουργκ. Η κακή βραδιά για τους Ροσονέρι φάνηκε από νωρίς, αφού στο 18ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Τομόρι ανέτρεψε τον Μάουντ, ο διαιτητής απέβαλλε τον έμπειρο αμυντικό κι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ζορζίνιο δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ (21΄) για τους Μπλε. Η Μίλαν προσπάθησε να αντιδράσει και στο 27' πλησίασε το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Ζιρού πέρασε άουτ. Αντίθετα, η Τσέλσι ήταν ουσιαστική και στο 34' ο Ομπαμεγιάνγκ «κλείδωσε» τη νίκη.

Η Μίλαν δεν μπόρεσε να βρει λύσεις, η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, σωστή κυκλοφορία και αν ήταν πιο ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Στο 49' ο Γκάλαχερ πέρασε και τον Ταταρουσάνου, ωστόσο... κατάφερε να αστοχήσει, ενώ στο 54' ο Ομπαμεγιάνγκ δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Η Μίλαν μπορεί να ηττήθηκε, αλλά δεν αποκλείστηκε, αφού έχει τη Ζάλτσμπουργκ εντός και τη Ντιναμό εκτός.

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλούλου, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντέζ (80′ Τουρέ), Μπενασέρ (62′ Πόμπεγκα), Τονάλι, Κρούνιτς, Ντίαθ (37′ Ντεστ), Λεάο (80′ Οριγκί), Ζιρού (63′ Ρέμπιτς)

Τσέλσι: Κέπα, Τσάλομπα, Τιάγκο Σίλβα, Κουλιμπαλί, Τζέιμς (62′ Αθπιλικουέτα), Κόβατσιτς, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ (89′ Κουκουρέγια), Μάουντ (46′ Γκάλαχερ), Στέρλινγκ (63′ Λόφτους-Τσικ), Ομπαμεγιάνγκ (79′ Χάβερτς)

Αποτελέσματα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ζάλτσμπουργκ 1-1
Μίλαν - Τσέλσι 0-2

Βαθμολογία
1. Τσέλσι 7 (6-2)
2. Ζάλτσμπουργκ 6 (4-3)
3. Μίλαν 4 (4-7)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4 (3-5)

Επόμενη αγωνιστική (25/10)
Ζάλτσμπουργκ - Τσέλσι
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μίλαν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα