Σέλτικ - Λειψία 0-2: Σούπερ διπλό οι «Ταύροι» (vid)

Newsroom
Σέλτικ - Λειψία 0-2: Σούπερ διπλό οι «Ταύροι» (vid)

bet365

Ο Βέρνερ έκανε τη διαφορά στη Γλασκώβη, πέτυχε γκολ, μοίρασε ασίστ και η Λειψία με το 2-0 κόντρα στη Σέλτικ έκανε βήμα πρόκρισης.

Δυο νίκες επί της Σέλτικ και η Λειψία είναι ξανά στη μάχη της πρόκρισης. Οι «Ταύροι» μετά το 3-1 εντός, επικράτησαν και στη Γλασκώβη, αυτή τη φορά με 2-0. Ετσι, βρέθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο +1 από τη Σαχτάρ. Ο Βέρνερ έκανε το καλύτερό του φετινό ματς, βρήκε δίχτυα, ενώ μοίρασε και ασίστ. Η Σέλτικ μπήκε πιο δυνατά, πίεσε και είχε καλές στιγμές, με Φουρουχάσι, ενώ η προσπάθεια του Ο'Ράιλι βρήκε στο δοκάρι. Ωστόσο, στο 75' ο Βέρνερ με υπέροχο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Ο Γιακουμάκης που είχε περάσει στο 66΄ είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βέρνερ ήταν εξαιρετικός και στο 84' μοίρασε για τον Φόρσμπεργκ, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0.

Αποτελέσματα

Σαχτάρ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1
Σέλτικ - Λειψία 0-2

Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 10 (8-2)
2. Λειψία 6 (6-7)
3. Σαχτάρ 5 (7-5)
4. Σέλτικ 1 (2-9)

 

Επόμενη αγωνιστική 25/10
Σέλτικ - Σαχτάρ
Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα