Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Μόντριτς, Μπενζεμά και Βαλβέρδε κόντρα στη Λειψία

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Μόντριτς, Μπενζεμά και Βαλβέρδε κόντρα στη Λειψία

bet365

Μετά τα προβλήματα τραυματισμών των Καρίμ Μπενζεμά και Φεντερίκο Βαλβέρδε, ούτε ο Λούκα Μόντριτς θα ταξιδέψει με την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το ματς με τη Λειψία, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λειψία, για την πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του όπως ήταν γνωστό τον Καρίμ Μπενζεμά λόγω μυϊκής καταπόνησης στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, καθώς και τον Φεντερίκο Βαλβέρδε μετά το σκληρό χτύπημα στον αστράγαλο που δέχθηκε στη διάρκεια του ματς με τη Σεβίλλη.

Στα προβλήματα, όμως, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος επίσης δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της Βασίλισσας στη Γερμανία καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Παρ' όλα αυτά, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και η απουσία του έχει καθαρά προληπτικό χαρακτήρα.

Το βάρος λοιπόν στη μεσαία γραμμή θα πέσει αποκλειστικά στους Τσουαμενί, Κρόος και Καμαβινγκά, χωρίς εναλλακτικές λύσεις, καθώς μεταξύ άλλων εκτός αποστολής τέθηκε και ο Ντάνι Θεμπάγιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα