Τότεναμ - Σπόρτινγκ 1-1: Tρελό ματς και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική

Βασίλης Μπαλατσός
Τότεναμ - Σπόρτινγκ 1-1: Tρελό ματς και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική

bet365

Σε ένα ματς με φανταστικό ρυθμό, πολλές χαμένες ευκαιρίες και... τρελό φινάλε η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας στο Λονδίνο με 1-1. Όλα ανοιχτά την τελευταία αγωνιστική.

Φανταστικό ματς στο Λονδίνο! Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες η πρωτοπόρος του 4ου ομίλου Τότεναμ έμεινε στην ισοπαλία με τη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας με 1-1. Ο Χάρι Κέιν στο 90+6' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε φωτιά στο «Tottenham Stadium», όμως μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ πρόκρισης ακυρώθηκε για οφσάιντ στον αρχηγός των Σπερς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22' όταν ο Έντουαρντς με συρτό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Γιορίς και πάγωσε τους Βρετανούς. Στο 38' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σον αλλά ο Αδάν τον νίκησε, στο 52' ο πολύπειρος τερματοφύλακας της ομάδας του Ρούμπεν Αμορίμ απέκρουσε με δυσκολία το γυριστό σουτ του Ντάιερ και στο 56' είπε «όχι» στον Σον.

Το σύνολο του Κόντε πίεζε για την ισοφάριση και οι Πορτογάλοι έβρισκαν χώρους και έφευγαν στην αντεπίθεση με προϋποθέσεις. Σε μια εξ αυτών στο 76' ο Ναζίνιο έχασε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει το προβάδισμα των Λιονταριών. Η Σπόρτινγκ την «πλήρωσε» αυτή τη φάση, καθώς στο 80' οι Σπερς βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπεντακούρ, ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πέρισιτς έκανε το 1-1.

Στο 90' ο Ντάιερ αστόχησε με κεφαλιά από καλή θέση και στο 90+5' ο Κέιν πέτυχε το γκολ που θα έδινε την πρόκριση στους Λονδρέζους, όμως το τέρμα δεν μέτρησε, καθώς ο διεθνής σέντερ φορ ήταν εκτεθειμένος και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική...

Τότεναμ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντέιβις (82’Λανγκλέ), Ντάιερ, Ντόχερτι (71’Χιλ), Μπετανκούρ, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς, Μόουρα (82’Έμερσον), Σον, Κέιν.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Αδάν, Ινάσιο, Κοάτες, Ματέους Ρέις, Πόρο, Μορίτα (62’Ματέους), Ουγκάρτε, Νούνο Σάντος (62’Ναζίνιο), Τρινκάο (71’Γκόμες), Παουλίνιο (75’Σεντ Ζουστ), Έντουάρντς (71’Ισαχάκου).

4ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Τότεναμ - Σπόρτινγκ 1-1
Άιντραχτ - Μαρσέιγ 2-1

Βαθμολογία

Τότεναμ 8 (6-5)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7 (7-7)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης 7 (5-7)
Μαρσέιγ 6 (7-6)

Τελευταία αγωνιστική, 1/11

Σπόρτινγκ - Άιντραχτ
Μαρσέιγ - Τότεναμ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα