Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ 2-0: Οι Βαυαροί τελείωσαν τον όμιλο με το απόλυτο

Βασίλης Μπαλατσός
Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ 2-0: Οι Βαυαροί τελείωσαν τον όμιλο με το απόλυτο

bet365

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 2-0 την Ίντερ, έκανε το 6/6 και ολοκλήρωσε τον όμιλο με το απόλυτο.

Αλώβητη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο του Champions League η Μπάγερν Μονάχου. Σε έναν όμιλο που κάθε θέση είχε «κλειδώσει» από την προηγούμενη αγωνιστική οι πρωταθλητές Γερμανίας υποδέχτηκαν στην «Allianz Arena» την Ίντερ με μοναδικό στόχο το «απόλυτο» και το πέτυχαν, καθώς επικράτησαν με 2-0 και έκαναν το εντυπωσιακό 6/6 σε έναν όμιλο με τους Νερατζούρι και τη Μπαρτσελόνα.

Οι Μιλανέζοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 9', όταν ο Σαντιό Μανέ βρήκε τη μπάλα με το χέρι μετά από σουτ του Νικολό Μπαρέλα εκτός περιοχής. Ο Ιβάν Κρούζλιακ δεν καταλόγησε την παράβαση σε πρώτο χρόνο, ο VAR τον κάλεσε για on-field review της φάσης, όμως ο Σλοβάκος διαιτητής θεώρησε ότι η κίνηση αυτή δικαιολογείται από την ανάγκη του Σενεγαλέζου να καλύψει το πρόσωπό του.

Οι Βαυαροί πήραν προβάδισμα στο 32' όταν ο Τζοσουά Κίμιχ εκτέλεσε κόρνερ, ο Παβάρ νίκησε τον Λαουτάρο σε εναέρια μονομαχία και με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν την... τυπική διαδικασία στο 72'. Ο Τσούπο Μότινγκ με δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή νίκησε τον Ονάνα και διαμόρφωσε το 2-0 που έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Μπάγερν Μονάχου: Ουλράιχ, Παβάρ, Μαζραουί (65' Μουσιάλα), Ουπαμεκανό (46' Ντέιβιτς), Στάνισιτς, Ζάμπιτσερ, Κίμιχ, Κομάν(76' Βάνερ), Χράφενμπερχ, Μανέ (65' Γκνάμπρι), Τσούπο Μοτίννγκ (73' Τελ)

 

Ίντερ: Ονάνα, Ατσέρμπι, Ντε Φράι (76' Σκρίνιαρ), Νταρμιάν, Μπελανόβα, Γκόζενς, Ασλάνι, Μπαρέλα (60' Μκιταριάν), Γκαλιαρντίνι (60' Τσαλχάνογλου), Κορέα (76' Καρμπόνι), Λαουτάρο Μαρτίνες (60' Τζέκο)

Αποτελέσματα τελευταίας αγωνιστικής

Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ 2-0
Βικτόρια Πλζεν – Μπαρτσελόνα 2-4

Τελική Βαθμολογία

  1. Μπάγερν Μονάχου 18 (18-2)
  2. Ίντερ 10 (10-7)
  3. Μπαρτσελόνα 7 (12-12)
  4. Βικτόρια Πλζεν 0 (5-24)
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα