Τελικός Champions League: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Newsroom
man_city_inter_final

bet365

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ διεκδικούν το τρόπαιο του φετινού Champions League στην Κωνσταντινούπολη. Δείτε πού και πότε θα παρακολουθήσετε το σπουδαίο παιχνίδι.

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού του 2023 βρίσκεται προ των πυλών. Είναι ο τελικός του Champions League, η σπουδαία «μάχη» για τον πιο σημαντικό τίτλο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μετά το ορεκτικό των ομίλων και το ξεκαθάρισμα των νοκ-άουτ, Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ έμειναν όρθιες μέχρι τέλους και θα διεκδικήσουν την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, στο «Ataturk Olympic Stadium» της Κωνσταντινούπολης.

Πού και πότε θα δείτε τον τελικό Champions League

Η σέντρα έχει οριστεί για το βράδυ του Σαββάτου (10/6), στις 22:00 ώρα Ελλάδος. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τα κανάλια Cosmotesports, συγκεκριμένα στο Cosmotesport1HD και στο Cosmotesport4K, καθώς και από το MEGA.

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ στον τελικό Champions League

Η υπερηχητική αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ταξιδεύει στην Πόλη με στόχο το παρθενικό ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της και το κάνει... με φόρα για το τρεμπλ, έχοντας πανηγυρίσει τις προηγούμενες εβδομάδες την κατάκτηση του τρίτου σερί της πρωταθλήματος καθώς και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Απέναντί της θα βρει το καθαρό αουτσάιντερ, την Ίντερ του Σιμόνε Ιντσάγκι, η οποία χάρη στη σημαντική της βελτίωση στο δεύτερο μισό της σεζόν, έγινε η έκπληξη της σεζόν και έφτασε σε τελικό Champions League για πρώτη φορά μετά το 2010. Όταν και κατέκτησε την κούπα έχοντας στην άκρη του πάγκου της τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα