Τελικός Champions League 2023: «Κέρβερος» ο Έντερσον, όλες οι επεμβάσεις του κόντρα στην Ίντερ (vid)

Νίκος Κικίδης
Έντερσον

bet365

Καθοριστικός αποδείχθηκε ο Έντερσον για την κατάκτηση του Champions League από τη Σίτι, με τον Βραζιλιάνο να προβαίνει σε ένα show από επεμβάσεις για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του κόντρα στην Ίντερ.

Στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι και η αλήθεια είναι πως το οφείλει εν πολλοίς στον Έντερσον! Ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε καθοριστικός στη νίκη των Citizens απέναντι στην Ίντερ (1-0), καθώς με τις επεμβάσεις του δεύτερο μέρος κράτησε όρθιους τους ποδοσφαιριστές του Γκουαρδιόλα. Οι δυο επεμβάσεις του μάλιστα στις κεφαλιές των Λουκάκου και Γκόσενς προς το φινάλε του αγώνα έκλεψαν όλα τα βλέμματα και έχρισαν τους Άγγλους πρωταθλητές Ευρώπης προς μεγάλη απογοήτευση των ποδοσφαιριστών του Ιντσάγκι. Δείτε παρακάτω του προσωπικό show του Βραζιλιάνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα