Μάντσεστερ Σίτι, Γκρίλις: Του προσέφεραν αναπηρικό αμαξίδιο για να φύγει απ' την Ίμπιζα

Μάντσεστερ Σίτι, Γκρίλις: Του προσέφεραν αναπηρικό αμαξίδιο για να φύγει απ' την Ίμπιζα

Newsroom
jack_grealish

bet365

Ο Κάιλ Γουόκερ βοήθησε τον Τζακ Γκρίλις κατά την αποχώρησή τους από την Ίμπιζα με προορισμό το Μάντσεστερ ενώ στον 27χρονο προσέφεραν και αναπηρικό αμαξίδιο.

Λίγο παραπάνω αλκοόλ από όσο αντέχει φαίνεται πως ήπιε κατά τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Champions League ο Τζακ Γκρίλις. Όπως αποκαλύπτει η βρετανική «Sun» ο Άγγλος χρειάστηκε τη βοήθεια των συμπαικτών του κατά την αποχώρησή του από την Ίμπιζα με προορισμό το Μάντσεστερ, ενώ στο αεροδρόμιο του προσέφεραν και αναπηρικό αμαξίδιο.

Οι ήρωες των «Πολτιών» επέστρεψαν για λίγο στην πόλη του πριν οι περισσότεροι πετάξουν ξανά στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής. Σε σκηνές βγαλμένες από τις ταινίες Hangover, ο 27χρονος επιθετικός είναι ημιλιπόθυμος από το αλκοόλ. Οι φίλοι του στα social media έγιναν μάρτυρες των... κατορθωμάτων του τις τελευταίες ημέρες αφού μοιράστηκε μεγάλο μέρος των εορτασμών του στα προφίλ του.

Την Κυριακή το πρωί όταν βγήκε από το ξενοδοχείο στην Ίμπιζα έκρυψε τα μάτια κάτω από γυαλιά ηλίου και ένα φούτερ με κουκούλα, ενώ τον υποστήριζε ο Κάιλ Γουόκερ για να φτάσει ως το λεωφορείο όπου θα τους οδηγούσε στο αεροδρόμιο. Μάλιστα όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο, το προσωπικό είδε ότι δυσκολευόταν να περπατήσει και έφερε ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Αλλά κατάφερε να ανέβει μόνος του τα σκαλιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα