Παναθηναϊκός: Η Ντνίπρο ανακοίνωσε πως θα τον υποδεχθεί στο Κόζιτσε

Παναθηναϊκός: Η Ντνίπρο ανακοίνωσε πως θα τον υποδεχθεί στο Κόζιτσε

Newsroom
...

bet365

Η Ντνίπρο έκανε επίσημα γνωστό πως όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα δώσει τα ευρωπαϊκά της ματς στο Κόζιτσε της Σλοβακίας.

Η Ντνίπρο θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού προς τα... αστέρια του Champions League, καθώς το «τριφύλλι» κληρώθηκε με την ουκρανική ομάδα στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Λόγω του πολέμου που μαίνεται στη χώρα της τόσο εκείνη όσο και τα υπόλοιπα clubs της πατρίδας της δίνουν ως γηπεδούχοι τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες εκτός Ουκρανίας και την περασμένη σεζόν χρησιμοποίησε το «Košická futbalová aréna» της Σλοβακίας.

Οπως έκανε γνωστό και φέτος θα δώσει στο Κόζιτσε τους εντός έδρας αγώνες της για τις διοργανώσεις της UEFA, οπότε εκεί θα υποδεχθεί, εκτός φυσικά απρόοπτου, τους «πράσινους».

Η κατασκευή του συγκεκριμένου γηπέδου ξεκίνησε το 2018 και ολοκληρώθηκε το 2021, είναι χωρητικότητας 5.836 θεατών, ενώ και υπάρχει εγκατάσταση για VAR. Στο άμεσο χρονικό διάστημα θα «κλειδώσουν» η ημέρα και ώρα της αναμέτρησης (25 ή 26/7).

..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα