Φερεντσβάρος: Ιστορικό κάζο και αποκλεισμός από την...Κλάκσβικ

Newsroom
Κλάκσβικ

bet365

Η Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε διέλυσε με 3-0 τη Φερεντσβάρος εκτός έδρας και προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Ιστορικό κάζο για τη Φερεντσβάρος, αφού γνώρισε τον αποκλεισμό από την Κλάκσβικ. Μπορεί οι φιλοδοξίες των πρωταθλητών Ουγγαρίας να έφταναν στη φάση των ομίλων του Champions League, όμως η ομάδα από τα Νησιά Φερόε τους προσγείωσε ανώμαλα. Σούπερ εμφάνιση και νίκη 3-0 στη Βουδαπέστη για την Κλάκσβικ, η οποία βρέθηκε πανηγυρικά στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί και σκόραραν τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο, με τον Φρεντέρικσμπεργκ να ανοίγει το σκορ με πέναλτι στο 5’ και τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα στο 32’. Το 3-0 για τους φιλοξενούμενους ήρθε με τον Κασί στο 45+1’. Αν η Μόλντε προκριθεί, τότε, θα ανέβει αυτή στους ισχυρούς μετά τον αποκλεισμό των Ούγγρων.

Ανατροπή η Λουντογκόρετς, εύκολα η Σλόβαν του Σαββίδη

Η Ολίμπια επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Βαλμιέρα και βρέθηκε στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League. Ηταν η δεύτερη νίκη για τους Σλοβένους (2-1) που είχαν σκόρερ τους Πέδρο, Μουχαμεντμπέγκοβιτς.

Στο ρελαντί η Κάραμπακ, διέλυσε 4-0 τη Λίνκολν (2-1 το πρώτο ματς) και βρέθηκε στην επόμενη φάση. Οι Αζέροι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και με σκόρερ τους Ζούμπιρ, Μουσταφάζαντα, Χίξα και Γιάνκοβιτς έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Η Λουντογκόρετς έπειτα το.... σοκαριστικό 0-2 στο Κόσοβο, βρήκε τα αποθέματα, έκανε την ανατροπή κόντρα στη Μπάλκανι και με το 4-0 προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Οι Βούλγαροι είχαν τον έλεγχο και χάρη στα τέρματα των Τεκπετέι (4', 45'), Τισέρα, Βιντάλ πήραν εύκολα το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό.

Η Σλόβαν του Σαββίδη πέρασε από το Λουξεμβούργο, επικράτησε 2-0 της Σουίφτ και είναι μια υποψήφια αντίπαλος της ΑΕΚ. Οι Σλοβάκοι μετά το 1-1 του πρώτου ματς, παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί και με τα τέρματα του Βλάντιμιρ Βάις πήραν τη νίκη. Ο Ελληνας μέσος αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις.

Η Αστάνα πέρασε από την Τιφλίδα, επικράτησε 2-1 της Ντιναμό και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό (1-1 το πρώτο ματς). Η ομάδα από το Καζακστάν βρέθηκε πίσω στο σκορ (Καμαρά ο σκόρερ), ωστόσο σε δυο λεπτά (50', 51') έκανε την ανατροπή χάρη στα γκολ των Μπεϊσεμπέκοβ, Νταρμπόε.

Η Ελσίνκι τα... χρειάστηκε αλλά τελικά μπόρεσε να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Λαρν. Η ομάδα από τη Βόρεια Ιρλανδία έστειλε το ματς στην παράταση επικρατώντας 2-1 στην κανονική διάρκει (1-0 το σκορ του πρώτου ματς) όμως το αυτογκόλ του Βαντ στο 90+7' τη... σκότωσε και έστειλε τους Φινλανδούς στον επόμενο γύρο.

Βαλμιέρα - Ολίμπια 1-2

Φερεντσβάρος - Κλάκσβικ 0-3

Κάραμπακ - Λίνκολν 4-0

Ντιναμό Τιφλίδας - Αστάνα 1-2

Λουντογκόρετς - Μπάλκανι 4-0

Σουίφτ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-2

Λάρν - Ελσίνκι 2-1 (παρ. 2-2)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα