Παναθηναϊκός: Επιστροφή με χαμόγελα, καθυστέρηση και λάμψη Μέσι!

Παναθηναϊκός: Επιστροφή με χαμόγελα, καθυστέρηση και λάμψη Μέσι!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τετάρτης πάτησε και πάλι στην Αθήνα και το Gazzetta σας βάζει στην πτήση του Τριφυλλιού μετά την σπουδαία νίκη επί της Ντνίπρο στο Κόζιτσε.

Το βράδυ της Τρίτης ήταν ονειρικό για τον Παναθηναϊκό. Το Τριφύλλι έστησε πάρτι πρόκρισης στο Κόζιτσε, νίκησε 3-1 την Ντνίπρο και το πρωί της Τετάρτης επέστρεψε στην Αθήνα, έχοντας στις αποσκευές ένα αποτέλεσμα που τον χρίζει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και την μίνιμουμ πρόκριση σε όμιλο του Europa League.

Το comeback των ‘’πρασίνων’’ στα πάτρια εδάφη έγινε λίγο πριν τις 6 το πρωί, καθώς η πτήση της επιστροφής είχε σημαντική καθυστέρηση. Σχεδόν τρεις ώρες, με τον πιλότο της Aegean, μάλιστα, να ζητά συγγνώμη δια μικροφώνου για την ταλαιπωρία.

Από κει και πέρα, το κλίμα όπως είναι λογικό ήταν εξαιρετικό. Όχι πανηγυρικό. Σε καμία περίπτωση. Τούτη η ομάδα είναι ο καθρέφτης του προπονητή της και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έσπευσε από την πρώτη στιγμή να… προσγειώσει τους πάντες. Η δουλειά θα πρέπει να ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο και κανείς δεν έχει το δικαίωμα της χαλάρωσης και της έπαρσης. Χαμόγελα ναι, ικανοποίηση φυσικά για το αποτέλεσμα και την εικόνα αλλά σε καμία περίπτωση λογική ‘’ περάσαμε και πάμε στη Μασσαλία’’. Όλα στην ώρα τους.

Ο μόνος που δεν μπορούσε να χαρεί όσο θα ήθελε το ‘’διπλό’’ ήταν ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο αρχηγός της ομάδας ήταν σκασμένος λόγω της θλάσης που υπέστη και η οποία τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για όλη την προκριματική διαδικασία, καθώς μίνιμουμ θα μείνει εκτός για είκοσι ημέρες. Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει το κλαμπ να κινηθεί άμεσα για στόπερ, καθώς και πάλι υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμοι. Ο Μάγκνουσον και ο Γεντβάι.

Κατά την διάρκεια της αναμονής στο αεροδρόμιο του Κόζιτσε αυτός που είχε την τιμητική του δεν ήταν άλλος από τον Λιονέλ Μέσι. Σε κάποια απο τα μεγάλα τάμπλετ των παικτών του Παναθηναϊκού είχαν δημιουργηθεί διάφορες παρέες, όπου παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με την Άτλαντα. Ο Pulga έκανε… παπάδες και αποζημίωσε τους παίκτες του Τριφυλλιού για την επιλογή τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα είπε για αρκετή ώρα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη ενώ ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Παπαδημητρίου συνομιλούσε με τον Χρήστο Κόντη. Σε μια γωνιά του αεροδρομίου, ο Μπρινιόλι με τον Ξενόπουλο είχαν στήσει το δικό τους ‘’ πηγαδάκι ’’, παρακολουθώντας και αναλύοντας κομμάτια της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο. Ο Ιταλός πορτιέρε πιστεύει πάρα πολύ τον Έλληνα κίπερ και σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να τον κάνει καλύτερο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα