Σπόραρ στο Gazzetta: «Μπορούμε να αποκλείσουμε οποιονδήποτε, καλύτερα προετοιμασμένοι κόντρα στη Μαρσέιγ»

Σπόραρ στο Gazzetta: «Μπορούμε να αποκλείσουμε οποιονδήποτε, καλύτερα προετοιμασμένοι κόντρα στη Μαρσέιγ»

Παναθηναϊκός

bet365

Για τη ροή του αγώνα με την Ντνίπρο, τα γκολ του αλλά και για το επόμενο ματς με τη Μαρσέιγ αναφέρθηκε στο Gazzetta ο Άντραζ Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε ευρωπαϊκού ομίλους για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, καθώς η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, του εξασφάλισε μία θέση στα γκρουπ του Europa League.

Όσον αφορά την πρόκληση που έχει τώρα η ομάδα, αυτή ακούει στο όνομα της Μαρσέιγ, η οποία θα είναι το επόμενο εμπόδιο του Παναθηναϊκού στον δρόμο για την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Το 3-1 από το πρώτο παιχνίδι στην Σλοβακία αποτέλεσε ένα ισχυρό προβάδισμα για το «τριφύλλι» κόντρα στην Ντνίπρο, το οποίο έγινε ακόμα πιο ισχυρό με το γεγονός ότι το σύνολο του Γιοβάνοβιτς προηγήθηκε στο σκορ μέσα στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Οι Ουκρανοί όμως δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να τουμπάρουν το παιχνίδι σε 1-2 μέχρι το 54’, με αποτέλεσμα να έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να φτάσουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να οδηγήσουν το ματς στην παράταση.

Τελικά, ο Άντραζ Σπόραρ δεν μίλησε ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές σε αυτά τα δύο παιχνίδια και έγινε ο άνθρωπος που ισοφάρισε για τους «πράσινους» σε 2-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς και υπέγραψε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Σλοβένος επιθετικός μίλησε στο Gazzetta για το πως κύλησε το ματς με τους Ουκρανούς, για το αν δίνει.. απαντήσεις μέσα από τα γκολ του και για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

- Αρχικά πόσο δύσκολη ήταν η πρόκριση και πώς αισθάνεσαι για την πρόκριση;

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η πρόκριση καθώς ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Είχαν το προβάδισμα με 2-1 και εφόσον έβαζαν ακόμα ένα γκολ τότε θα είχαμε μεγάλα προβλήματα αλλά κάναμε το 2-2 κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για να κλειδώσουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε λίγες μέρες κόντρα στη Μαρσέιγ καθώς αν παίξουμε έτσι, θα έχουμε πρόβλημα».

- Τι έγινε μετά το 1-0 και χαλάρωσε η ομάδα;

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη. Η Ντνίπρο είναι καλή ομάδα και ξέρει πως να διεκδικήσει ένα αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε και ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

- Νιώθεις κάποιες φορές ότι θες να απαντάς μέσα από τα γκολ σου;

«Σε ποιον να απαντάω; Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου είτε είναι με γκολ, είτε με ασίστ. Ο κόσμος είναι εδώ για να μας υποστηρίξουν και εγώ με τους συμπαίκτες μου είμαστε εδώ για να παίζουμε καλά οπότε ο καθένας έχει τον ρόλο του».

- Θεωρείς ότι το στυλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού είναι ικανό για να αποκλείσει τη Μαρσέιγ;

«Ναι είμαστε ικανοί να αποκλείσουμε οποιονδήποτε φυσικά. Στην έδρα μας πάμε για να νικήσουμε τη Μαρσέιγ αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα από ότι κόντρα στην Ντνίπρο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα