Ορίστηκαν και επίσημα από την UEFA τα ματς της ΑΕΚ με την Ντινάμο στις 8 και 15 Αυγούστου

Δημήτρης Βέργος
OPAP Arena

bet365

Η UEFA οριστικοποίησε τις ημερομηνίες και τις ώρες των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε OPAP Arena και Μάξιμιρ για τις 8 και 15 Αυγούστου αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για τις ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Όπως ήταν γνωστό, η πρώτη αναμέτρηση στην OPAP Arena αναμενόταν να οριστεί την προσεχή Τρίτη στις 8 Αυγούστου στις 21:45, κάτι που επιβεβαίωσε και τυπικά η UEFA το πρωί της Πέμπτης.

Εκτός από το πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η UEFA έκανε γνωστές και τις λεπτομέρειες της ρεβάνς στο Μάξιμιρ, που θα λάβει χώρα την Τρίτη στις 15 Αυγούστου στις 21:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ενημέρωσε την ΑΕΚ η UEFA το πρωί της Πέμπτης, παράλληλα με τους ορισμούς των αναμετρήσεων, απαγορεύονται οι μετακινήσεις των φιλοξενούμενων οπαδών στα παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ λόγω υψηλής επικινδυνότητας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα