ΑΕΚ: Ο Βίντα στη διάθεση του Αλμέιδα ενόψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ

ΑΕΚ: Ο Βίντα στη διάθεση του Αλμέιδα ενόψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Δημήτρης Βέργος
Ο Βίντα στην προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Ο Ντομαγκόι Βίντα κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα του Σαββάτου και τίθεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το πρώτο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena.

Πολύ ευχάριστα νέα είχε ο Ματίας Αλμέιδα από τη σαββατιάτικη προπόνηση στα Σπάτα καθώς είδε τον Ντομαγκόι Βίντα να ξεπερνάει το τράβηγμα που είχε υποστεί από το φιλικό με την Τράμπζονσπορ και να τίθεται στη διάθεσή του για το πρώτο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ την ερχόμενη Τρίτη (8/8) στην OPAP Arena.

Ο 34χρονος Κροάτης στόπερ της ΑΕΚ αποτελούσε το μεγάλο ερωτηματικό για τους κιτρινόμαυρους και οι προπονήσεις αυτού του σαββατοκύριακου θα ήταν κρίσιμες αναφορικά με τη συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Ο Βίντα θα το πάλευε όμως και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο άλλωστε είχε δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ καθώς ήταν ανοικτό να προλάβει ακόμα και το πρώτο παιχνίδι πέρα από τη ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ στις 15 Αυγούστου.

Από τη στιγμή που ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός έβγαλε το σημερινό πρόγραμμα και με δύο ακόμα προπονήσεις να ακολουθούν, γίνεται αντιληπτό πως μπαίνει στα πλάνα του Αλμέιδα για το ματς της Τρίτης με την Ντινάμο προκειμένου να αποτελέσει δίδυμο με τον Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα