ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης στην προπόνηση στα Σπάτα

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης στην προπόνηση στα Σπάτα

Δημήτρης Βέργος
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην OPAP Arena

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης για την τελευταία προπόνηση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας πήγε στο προπονητικό κέντρο για να παρακολουθήσει την τελική προετοιμασία των παικτών του Ματίας Αλμέιδα πριν από το αυριανό πρώτο μεγάλο ματς με την κροατική ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι είναι πάντα κοντά στην ομάδα, ειδικά ενόψει του πολύ μεγάλου στόχου που έχει τεθεί από όλους τους κιτρινόμαυρους. Την προσπάθεια για την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα