Ντιναμό Ζάγκρεμπ μεταγραφές: «Έκλεισε» στον Άγιαξ ο Σούταλο με 20 εκατ. ευρώ

Νίκος Κικίδης
Σούταλο

bet365

Deal μεταξύ Άγιαξ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Γιόσιπ Σούταλο στα 20 εκατομμύρια ευρώ αποκαλύπτουν στην Ολλανδία, όμως το χρονικό πλαίσιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής παραμένει άγνωστο.

Στην Ολλανδία για λογαριασμό του Άγιαξ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόσιπ Σούταλο. Αν και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις... φρενάροντας το deal εδώ κι ένα μήνα, τελικά ο Αίας κατάφερε να κάμψει τις αντιστάσεις της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ολλανδικού «AD» η τελευταία πρόταση του Άγιαξ ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους ξεκλείδωσε το deal την Τετάρτη (9/8), με τη Ντιναμό να λέει το «ναι» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παρόλα αυτά οι Ολλανδοί ξεκαθαρίζουν πως ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί το χρονικό διάστημα που ο 23χρονος αμυντικός θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Αν και οι υποχρεώσεις του Άγιαξ άλλωστε στην Eredivisie ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο απέναντι στην Χέρακλες, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ παλεύει για να κρατήσει τον Σούταλο για τις διπλές μάχες με την ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

 

Προς το παρόν αυτό που προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία είναι πως η μετακίνηση του 23χρονου στον Άγιαξ πρέπει να θεωρείται κλεισμένη, όμως τα χρονικά πλαίσια γύρω από την ολοκλήρωση της μεταγραφής παραμένουν ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα