ΑΕΚ: Αγανάκτηση για την προσπάθεια να περάσουν ως ραντεβού την επιδρομή των Κροατών!

ΑΕΚ: Αγανάκτηση για την προσπάθεια να περάσουν ως ραντεβού την επιδρομή των Κροατών!

OPAP Arena

bet365

Έξαλλοι είναι στη διοίκηση της Ένωσης από το γεγονός ότι προσπαθούν να παρουσιάσουν ως ραντεβού την «τυφλή» επίθεση των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Αναβρασμός επικρατεί στη διοίκηση της ΑΕΚ για το γεγονός ότι επιχειρείται να παρουσιαστεί ως «ραντεβού» η επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της Ένωσης.

Συγκεκριμένα υπάρχει ένα διαβιβαστικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε και από τους Κροάτες ως ελαφρυντικό επιχείρημα, στο οποίο αναφέρεται πως υπήρχε προσυνεννοημένη συγκέντρωση και των οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με πρόφαση να δοθούν εισιτήρια!

Αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργείται η εικόνα του ραντεβού, κάτι το οποίο φυσικά δεν συνέβη ποτέ και το οποίο διαψεύδεται και από τα βίντεο που υπάρχουν και δείχνουν την επιδρομή των Κροατών σε αμέριμνο κόσμο. «Ακόμα κι αν ίσχυε, αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τις κινήσεις της Αστυνομίας που θα έπρεπε να είχε πάρει επιπρόσθετα μέτρα για να το προλάβει», συμπληρώνουν από την Ένωση.

Με λίγα λόγια επιχειρείται να παρουσιαστεί μια εικόνα που δεν υπήρξε ποτέ, αμαυρώνοντας παράλληλα τη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη. Στην ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση για το γεγονός αυτό και για τη συγκεκριμένη σημείωση που περιλαμβάνεται στην Έκθεση και η οποία χρησιμοποιείται κατ' αυτόν τον τρόπο και από τους κατηγορούμενους.

Όλοι στη διοίκηση της Ένωσης είναι αγανακτισμένοι και κάνουν λόγο για σκοπιμότητες καθώς το αφήγημα περί ραντεβού δεν είχε χρησιμοποιηθεί από κανέναν, ούτε και από τα Μέσα στην Κροατία, πριν γίνει αντιληπτή η ύπαρξη αυτού του εγγράφου. «Είναι κάτι που δεν θα περάσει, έχει και η ανοχή τα όριά της», έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ εξοργισμένοι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα