Γιοβάνοβιτς: «Φυσιολογική εξέλιξη η σημερινή εμφάνιση, έπρεπε να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης» (vid)

Newsroom
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει για να έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ επισήμανε πως η εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ ήταν φυσιολογική εξέλιξη.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Δεν είχαμε και πολλές επιλογές. Για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης έπρεπε να σκοράρουμε, να κερδίσουμε. Ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα βάση της εικόνας των ομάδων. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς σε μια δύσκολη έδρα και πρέπει να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να προκροιθούμε.

Δουλεύω 2 χρόνια με αυτά τα παιδιά. Ξέρω ότι υπάρχουν στιγμές που μας λείπει μόνο η αυτοπεποίθηση. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες είναι οι ενδεχόμενες αποτυχίες. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί μας χρειάζονταν και οι τελικές προσπάθειες.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος, μην σας εκπλήσσουν οι συνθέσεις μου. Δουλεύω μαζί τους κάθε μέρα, ξέρω πόση δουλειά κάνουν. Η εμφάνιση η σημερινή ήταν για μένα μια φυσιολογική εξέλιξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα