ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ζάγκρεμπ η «Ένωση»

Newsroom
almeida

bet365

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (14/08) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Κροατία ενόψει του αγώνα με την Ντίναμο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (14/08) για την Κροατία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (15/08) στο «Μάξιμιρ» στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Θυμίζουμε ότι μετά τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της «Ένωσης» Μιχάλη Κατσούρη η UEFA ανέβαλε το ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό και αποφάσισε ότι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην Κροατία 15 Αυγούστου (και η ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια 19/08).

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ανακοινώσει την αποστολή του με τους Σέρχιο Αραούχο και ο Ντόμαγκοϊ Βίντα να συμπεριλαμβάνονται.

Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

αεκ

αεκ

αεκ

αεκ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα