Τσούμπερ: «Είμαστε σαν μηχανές, πρέπει να είμαστε μηχανές» (vid)

Newsroom
Ο Στίβεν Τσούμπερ

bet365

Ο σκόρερ του 1-1 για την ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε στο ότι σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες πρέπει να είναι μηχανές και οι «κιτρινόμαυροι» ήταν.

Η ΑΕΚ με ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Μάξιμιρ. Ο παίκτης που έκανε το 1-1 για την Ένωση ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ με τον Ελβετό μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Ως αθλητής, πρέπει να βάζεις τα προσωπικά εκτός 90λέπτου. Είχαμε μια δουλειά να κάνουμε, τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σπίτι με τη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε σαν μηχανές. Πρέπει να είμαστε μηχανές, να μη σκεφτόμαστε και να τα βάζουμε όλα στην άκρη, ό,τι συμβαίνει. Όλοι είχαν πρόβλημα, αλλά όταν πατάς το πόδι σου στο χορτάρι, πρέπει να το απολαμβάνεις. Αυτό είναι το ωραίο μέρος του ποδοσφαίρου. Κάναμε καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω, επειδή πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να πράττουμε περισσότερο. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε, γιατί το Σάββατο έχουμε άλλο ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα